Kane & Lynch 2: Dog Days PC, PS3, X360

Alig jelent meg a Kane & Lynch első része, máris itt a folytatás - nem csoda, hiszen a kiadó Eidos nagy potenciált lát a címben!

Kane & Lynch 2: Dog Days teszt

Egy pszichopata hiába bujkál a kínai metropoliszban, látszólag megnyugvást nyerve, le sem tagadhatná bűnös és retardált múltját, melyet fájdalomsikolyok, élvhajhászat, gátlástalan és brutális bűntények övezték.

Kane & Lynch 2: Dog Days

A hálószobából egy fáradt női hang szólt a gyér fénnyel megvilágított konyha felé: - Nem tudsz aludni, Lynchie? A férfi unott és mélyen kimért válasszal felelt a szája sarkából másodpercekkel később, amikor éppen egy nyugtatókkal teli gyógyszeres tégelyt halászott elő a koszos kredencből: - Csak ezért…- hosszú szünetet tartott - izé, holnap egy régi barátom érkezik repülővel. A nő, mintha elengedte volna a füle mögött az iménti kijelentést, tovább fontoskodott: - Nem kellene most azokat hanyagolnod? – A férfi felsóhajtott, megforgatta kezében a tégelyt, de nem válaszolt. Három év telt el, miután a páratlan páros, Kane és Lynch bosszúhadjárata tűzszünethez érkezett, de hamarosan új irányt vesz a neonfényes Sanghajban.