Brutal Legend

Akció elemekkel tűzdelt kalandjáték a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, a Grim Fandago, és a Psychonauts címeket is jegyző Tim Schafer fejlesztőcégétől.
1318237200

Több játékot is leleplezhet a héten a Doube Fine

A Brütal Legend óta csak apróságokon dolgozik Tim Schafer és csapata, s a jelek szerint apróságokkal is folytatják, ugyanis a héten több címet is terveznek leleplezni, és ezekkel együtt összesen hat játékot mutogatnak majd a sajtónak. Kezdhetünk izgulni?
1297094441

Schafer: Az öncenzúra megfojtja a játékok humorát

A Double Fine főnöke, a legendás Tim Schafer arra kéri a fejlesztőket, hogy legyenek kicsit elnézőek, állítsák le a saját magukra ható öncenzúrát - szerinte ezáltal sokkal viccesebb videojátékok születhetnének. Sok jó humorú fejlesztő dolgozik az iparban, akik valamiért nem mernek poénos dolgokat kreálni.
1289402692

Kotick: a tartozásról szólt a Brutal Legend-per

Az Activision sokat támadott vezérigazgatóját, Bobby Kotickot szereti ízeire szedni a sajtó, s bár az utóbbi időben határozottan kevesebb ellenszenves megnyilvánulása volt a kollégának, még mindig a korábbi botrányok miatt kénytelen megvédeni a derék vállalatát - újra a Brutal Legend-botrány volt terítéken.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1285589488

Bobby Kotick nyilatkozott, elővette az EA-t is

Bobby Kotick, az Activision vezérigazgatója éles megszólalásaival rendre magára haragítja a közvéleményt, kapott már hideget-meleget mind a játékosoktól, mind pedig a szakmabeliektől. Ennek ellenére nem hátrál meg, továbbra is rendületlenül köszörüli a nyelvét akár a konkurencián is.
1279176960

Tim Schafer letölthető játékon dolgozik?

Az őrült designert "nagyon érdeklik" az XBLA/PSN-s játékok. Elmondása szerint a Brutal Legend technikai hátterével remek "kis játékot" lehetne fejleszteni.
1273511520

Hazai eladási toplista - harmadik a King Arthur

Beerősített a magyar fejlesztésű King Arthur: az ultranehéz stratégiai játék mind a PC-s, mind pedig az összesített toplistán a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
1266336360

Megvannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei

Idén is megrendezésre kerül a brit filmakadémia díjátadója, ahol jó szokásukhoz híven nem csak a legjobb filmeket, hanem a játékokat is díjazzák a szakértők.
1261302660

Brutal Legend: Hammer of Infinite Fate kedvcsináló

A Jack Black főszereplésével készült Brutal Legend nagyszerű világa kibővült, ugyanis megérkezett a Hammer of Infinite Fate névre keresztelt DLC.
1258388040

Hazai eladási toplista - élen nyitott a Dragon Age

Már a csapból is a Dragon Age folyik, s nem csak a sajtó jóvoltából, hanem a játékosok is tettek róla, hogy halljunk még a BioWare új szerepjátékáról.