Brutal Legend

Akció elemekkel tűzdelt kalandjáték a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, a Grim Fandago, és a Psychonauts címeket is jegyző Tim Schafer fejlesztőcégétől.

Comic-Con 2009: Hamarosan!

A héten a Comic-Con alkalmával hatalmas bejelentések és leleplezések várhatók, ezután ne csodálkozzatok, ha a friss információk elárasztanak benneteket.

Comic-Con 2009: Az Electronic Arts listája

Egymást érik a rendezvények világszerte, és ebből a játékgyártók sem szeretnének kimaradni. Most éppen az EA San Diegoban tartandó előadásainak listáját tudtuk meg.

Negyed órás Brutal Legend kedvcsináló érkezett

Egy több, mint 16 perces videó érkezett a játékról, amely a kezdetektől fogva mutatja be az eseményeket - érdemes megnézni, mert sok érdekesség kiderül a játékmenetről!

Brutal Legend - Egy Guinness rekorddal több

Az EA mindig is értett a megfelelő reklámozáshoz, nincs ez másként a Brutal Legend esetében sem, melynek rajongói Guinness rekordot állítottak fel.

Az Activision visszakéri a Brutal Legendet

Az Activision tavaly lemondott a Brutal Legend kiadásáról, nem támogatta a fejlesztést, a majdnem leállított projekt pedig az EA-hez került. Most szeretné meggondolni magát.

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

E3 2009: Trailerek az EA konferenciájáról

Befutottak az első videók is, melyeket a konferencia alkalmával vetítettek le számunkra, hogy nyál csurgatva kívánjuk mihamarabb az idei év végét.

E3 2009: EA konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft hatalmas bejelentései után sincs megállás, hiszen az Electronic Arts csak most jött, hogy megmutassák ők mit tartogatnak tarsolyukban.

E3 2009: Újabb adag screenshot a galériánkban

Újabb adag screenshot érkezett egyenesen az E3-ról. A felhozatal ezúttal azért már egészségesebb lett, mint az éjszakai, de még mindig nem indult be igazán!

E3 2009: A mai második videóözön

Ismét összegyűlt egy csokorny videó, olyan nevekkel, mint a Dantes Inferno, Lost Planet 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, NHL 10, Need for Speed: Shift stb.