Street Fighter IV

Minden verekedős játék atyja! Végre a Capcom is úgyérezte, hogy közkedvelt sorozatára rá fér egy kis next-gen beültetés!
Típus: Verekedõs

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Kristin Kreuk az új Street Fighter film főszereplője

Több, mint egy éve tudunk az új Street Fighter mozi készülétéről, mely az 1994-es borzalmak emlékét hivatott kitörölni a játékrajongók emlékezetéből.

Képek és részletek a Street Fighter 4-ről

A Street Fighter 4 premierje a januári EGM magazinban lesz, azonban egy brazil blog már most lehozott több képet és információt a játékról.

Street Fighter 4 - az első infók és képek!

Megkaptuk az első képeket az október közepén bejelentett Street Fighter 4-ből. Egyelőre egy screenshot és egy artwork érkezett a játékból.

Street Fighter 4 - Egy új kezdet

A Capcom már napokkal ezelőtt egy rejtélyes oldalt nyitott meg, amin egy számláló a mai napig pergett lefelé. Dobpergés hölgyeim és uraim! Felfedték titkukat!