Street Fighter IV

Minden verekedős játék atyja! Végre a Capcom is úgyérezte, hogy közkedvelt sorozatára rá fér egy kis next-gen beültetés!
Típus: Verekedõs

Mozgásban a Street Fighter negyedik része

Januári megjelenéséig ugyan még sok idő van hátra, a készítők nem fukarkodnak a Street Fighter negyedik részével kapcsolatos médiaanyagokkal.

GC 2008: Giga galériafrissítés - negyedszerre

A negyedik alkalomra többek közt Age of Pirates, Arma 2, Total War, Midnight Club, SOCOM, Stargate és Street Figter jutott. Érdemes meglesni!

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: A negyedik videócsokor

Ma is rengeteg friss videót nézhettek meg a tegnapi eseményről, valamint néhány játék első előzetese is megtekinthető, mint pl. a Wolfenstein vagy az I Am Alive.

Street Fighter 4 - anime trailer

Egy mesteri előzetest készített a legújabb Street Fighter epizódot fejlesztő Capcom, amelyben egy fantasztikus harcot csodálhatunk meg.

E3 2008: Megjött a Capcom és a Microsoft line-upja

Közeleg az E3, épp ideje volt elküldeni az első line-upokat! A Capcom és a Microsoft ismert címeik mellett egyaránt visznek ki titkos projekteket is - jön a Dead Rising 2?

Street Fighter IV - 194 új kép és 5 videó

194 új kép és 5 videó érkezett az idén karácsonykor PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő Street Fighter IV-ből. Nem semmi anyagok!

Street Fighter 4 - Epic trailer

A Capcom ma közzétett egy újabb mozgóképet a készülő Street Fighter 4-ből, amelyben néhány már régről ismerős karaktert csodálhatunk meg harc közben.

Hivatalos: PC-re is jön a Street Fighter IV

Csak nem? Végre valakinek eszébe jutott, hogy PC-re is ki kéne adni egy verekedős játékot? Igen: a Capcom számítógépre is megcsinálja a Street Fighter IV-et.

PC-re is megjelenik a Street Fighter IV?

Bár hivatalosan még nincs megerősítve, a Capcom véletlenül elkotyogta, hogy a Street Fighter IV idén télen érkezik PS3-ra, X360-ra és PC-re.