Street Fighter IV

Minden verekedős játék atyja! Végre a Capcom is úgyérezte, hogy közkedvelt sorozatára rá fér egy kis next-gen beültetés!
Típus: Verekedõs

DLC készül a Street Fighter negyedik részéhez

A legújabb Famitsu magazin beszámol arról, hogy már javában készül a Street Fighter 4 letölthető tartalma, amely Playstation 3 és Xbox 360 platformokra érkezik.

Street Fighter 4 - A hősök története

A Capcom által fejlesztett Street Fighter negyedik része nagyszerű szórakozás lehet a verekedős játékok kedvelőinek, mint azt a friss videó is bizonyítja.

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Videók péntek délelőttre

Újabb adag videó érkezett, ezúttal helyet kap közöttük a Prototype, a Killzone második része, a Resident Evil 5, valamint a Street Fighter 4.

Képeken a Street Fighter negyedik része

A Capcom által fejlesztett Street Fighter negyedik része kapcsán jelent meg nem kevesebb, mint 23 új kép, amelyeken szemügyre vehetünk néhány szereplőt.

Capcom-megjelenések az év elejére

Hét játékot ad majd ki a Capcom az idei év első heteiben, hónapjaiban - a mai sajtóközlemény emlékeztet bennünket a már ismert és felfed eddig ismeretlen dátumokat.

Befutott az első trailer az új Street Fighter moziból

Két éve jelentették be az új Street Fighter film készültét, melytől az első - meglehetősen béna - próbálkozás után kicsit ódzkodunk ugyan, de azért kíváncsiak vagyunk rá.

Street Fighter IV

Mikor bejelentették a Capcom zseniális verekedős játékának új epizódját, felpezsdült az élet a régi rajongók között. A kiadó tisztában van vele, hogy a több évtizedes franchise célközönsége nem csupán a hagyományokhoz ragaszkodókban keresendő, hanem nyitni kell egy új, szemkényeztetésre nevelt generáció felé is. Az idén télen startoló Street Fighter 4 megnyerő hagyományokon nyugszik, megőrzi a játéktermes retro stílusát, ugyanakkor forradalmasítja a műfajt és multiplatform fejlesztés révén minden érdeklődőhöz el fog jutni.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Street Fighter IV - bemutatkozik a gyűjtői kiadás

A sokunk által várt Street Fighter IV megjelenése egyre közelebb van: mint kiderült, a játékból készül majd egy gyűjtőknek szánt bővített változat is.