Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
1352802047

Egy Crysist csinálna még a Crytek

Biztosan lesz még új Crysis-játék, ezt a Crytek is megerősítette, viszont nem hívják majd Crysis 4-nek, és arról sem határozott a csapat, hogy milyen üzleti modell mentén értékesítsék. Az előkészületek mindenesetre hamarosan elkezdődnek, a rajongók tapsolhatnak örömükben!
1352444459

Crysis 3 - zakatol a Hunter mód

A Crytek nagy reményekkel tekint a Hunter névre hallgató többjátékos módra, melyben két lopakodásra szakosodott "Vadász" néz szembe a CELL-katonák seregével. Az álcázásra és a megfontolt előrehaladásra sarkalló mókát most élesben is megcsodálhatjuk.
1351677600

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.
1349798468

Crysis 3 - mozgásban a multiplayer

Mike Read, a játék producere vezet be bennünket a Crysis 3 többjátékos porciójának ismertetésébe, amely az előző résztől eltérően több embert megmozgat majd hosszú távon is. Ezen a szép őszi estén semmi sem esik jobban, mint egy kiadós ba... baráti lövölde a Crytek gyermekével.
1349244000

Szerda reggeli galériafrissítés

Most sem maradtok képek nélkül, ma reggelre kilenc játék screenshotjait válogattuk össze Nektek! Az összeállításban lesz mindenféle finomság, Company of Heroes 2, Crysis 3, Injustice: Gods Among Us, Neverwinter, sőt a The War Z című zombis agymenésből is egy rakat képünk van.
1349172035

Crysis 3 - új videón a Crash Site és a Hunter mód

A VG247 magazin munkatársai videóinterjút készítettek a Crytek UK fejesével, Fasahat Salimmal, melyből több apróságot megtudhatunk a februárban érkező Crysis 3-ról. Pluszban vadonatúj gameplay jeleneteket tekinthetünk meg a Manhattan Museum térképről és a Hunter módról.
1348057504

Nyúlfarknyi előzetest kapott a Crysis 3

A Crysis 3 új előzetese nincs egy perc hosszú, ráadásul nem is mutat túl sok újdonságot, de a rajongókat valószínűleg ez fogja a legkevésbé érdekelni. A sorozatot trilógiává alakító epizód is megkapta a maga "accolades" trailerét, ebben egyebek mellett a sajtó áradozásából is jut játékbeli jelenetek mellé.
1345103518

GC 2012: Crysis 3 - leolvasztja a PC-ket

Úgy gondoltad, hogy a Crysis 2 nem használja ki rendesen a PC-det, amit a veséd eladásából származó milliókból vásároltál? Nos, jó hírünk van, mert a GamesComon a Crytek nagyfőnöke megígérte, hogy a helyzet megváltozik a Crysis 3-mal: a játék szétkapja majd a legbrutálabb gépeket is.
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1344963348

GC 2012: Crysis 3 - ilyen lesz a Hunter mód

A Crytek finoman szólva is rágyúrt a Predator-élményre, de ez nem is feltétlenül baj! Az új Hunter játékmód például kifejezetten izgalmasnak tűnik, legalábbis van abban valami finom perverzió, hogy két nanosuitos vadász egy egész CELL-osztagot darálhat le, és állíthat át a maga oldalára.