Guitar Hero: World Tour

A Guitar Hero sorozat legújabb, negyedik darabja, a Vivendi és az Activision egyesüléséből született Activision Blizzard jóvoltából.
1697112039

Ismét a Guitar Hero visszatérésére utalt Bobby Kotick

Az Activision Blizzard vezérigazgatója rengeteg potenciált lát a Microsofttal való összeborulásban, több olyan sorozat is visszatérhet, amit korábban jegeltek. Ilyen a Guitar Hero is.
1649782380

Hivatalos: a Vicarious Visions beolvadt a Blizzardba

Lezárult egy korszak a Vicarious Visions történetében. A New York állambéli Albanyben 1991 óta működő stúdió végleg elvesztette a nevét most, hogy teljesen beolvadt a Blizzardba.
1642681848

Visszatérhet a Guitar Hero és a Skylanders?

Az Activision Blizzard vezetője, Bobby Kotick szerint a Microsoftnak megvannak a gyártási kapacitásai ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a Guitar Hero-sorozat és a Skylanders.
1428940800

Holnap mutatkozik be az új Guitar Hero

Sűrűsödik az Activision naptára, a kiadó holnap fogja lerántani a leplet a Guitar Hero-sorozat következő fejezetéről. Ezt persze ő még nem árulta el ilyen konkrétan, de az új teaser eléggé egyértelműen utalgat rá.
1427132160

Áprilisban mutatkozhat be az új Guitar Hero

A legfrissebb hírek szerint még az E3-at sem kell megvárnunk, az Activision áprilisban fogja bemutatni az utóbbi években pihenőre küldött Guitar Hero-sorozat soron következő részét.
1424797218

E3 2015: Bejelentik az új Guitar Hero-játékot?

Lapinformációk szerint az Activision a Guitar Hero-széria feltámasztásán dolgozik, ráadásul az Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt új rész bejelentésére már a júniusi E3-on sor kerülhet. Feltámadnak a ritmusjátékok?
1405173600

Nincs többé Neversoft

A májusi híreszteléseknek megfelelően megszűnt a Neversoft, a fejlesztőcsapatot beolvasztják az Infinity Wardba, hogy együtt dolgozzanak tovább a Call of Duty-sorozaton. A srácok gyújtogatással zárták a búcsúbulit.
1399183200

Egyesül az Infinity Ward és a Neversoft

A Tony Hawk- és a Guitar Hero-játékokról ismert Neversoft beolvad az Infinity Wardba, és mostantól feltehetően kizárólag a Call of Duty-sorozatra koncentrál majd. A Neversoft már a Ghosts munkálatait is segítette.
1325084416

Jövőre új Guitar Hero jelenik meg?

Az elmúlt időszakban jó néhány videojátékokkal foglalkozó honlap számolt be arról, hogy jövőre új Guitar Heroval jelentkezik az Activision - ráadásul a munkáltok annyira előrehaladottak, hogy a ritmusjáték már jövőre a boltokba kerülhet. A felvetésre persze csak pletykaszinten tekintünk.
1316768400

FPS-en dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői?

A Neversoft által kiadott álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy a Guitar Hero- és Tony Hawk-játékokról elhíresült csapat következő projektje egy FPS lesz. Bár akciójátékot korábban is kaptunk a srácokról, FPS-t még nem fejlesztettek, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá!