Phantasy Star Portable

A méltán népszerű Phantasy Star Universe PSP-s átirata, amelyet az Alpha System fejlesztett a Sega megbízásából.

Új szerepjátékon dolgozik a Sega

Bár a Sega szárnyai alatt készül a Valkyria Chronicles 2 és a Resonance of Fate, a kiadó egy harmadik szerepjátékon is szorgoskodik, melynek bemutatója 19 nap múlva várható.

Phantasy Star Portable 2, még a télen

A Sega bejelentette, hogy készül a Phantasy Star Portable folytatása. A Monster Hunter babérjaira törő akció RPG télen hoz majd minket meleg helyzetekbe.

GDC 2009: A negyedik nagy galériafrissítés

Újabb screenshotok érkeztek San Franciscoból. Van Bionic Commando, CryEngine 3, Guitar Hero, Harry Potter, Terminator, Wheelman és még pár más finomság!

A heti játékmegjelenések

Újabb hét, újabb játékmegjelenések a megszokott módon, ám a következő hét nap annyiban egyedi lesz, hogy most érkezik a Halo Wars, az Empire: Total War és a HAWX is.

Screenshotok szombat délutáni sziesztához

A délutáni sziesztát csak pár friss screenshot teheti még szebbé. Érkezett többek között Armed Assault 2, Panzers: Cold War, Saboteur, és Witcher is!

Galériafrissítés ebéd utáni ejtőzéshez

Battlestations: Pacific, Fallout 3 DLC, Tropico 3, Wolfenstein, X-Men, és még sok más finomság az ebéd utáni ejtőzéshez. Tessék végignézni mindet!

PSP-re is elkészül a Phantasy Star Universe

Phantasy Star Portable néven PSP-re is elkészül az Xbox 360-on és PlayStation 2-n már hódított MMORPG - az átiratban lehet többen játszani, de nem MMO lesz.