Hitman Absolution PC, PS3, X360

A 47-es ügynök visszatér - az IO Interactive a Kane & Lynch sorozat mellett nem feledkezik meg a jó öreg Hitman-ről sem!
1360087200

Továbbra is veszteséges a Square Enix

Hitman ide, Sleeping Dogs oda, a Square Enix veszteséggel zárta a pénzügyi évének első kilenc hónapját, amiben elsősorban a tengődő konzolpiac játszott közre. A mobilbiznisz egyre növekszik.
1357237140

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!
1354546800

A 47-es ügynök Adam Jensennek öltözik

A Hitman: Absolutionben a 47-es számtalan hacukát ölthet magára, ami egyszersmind a készítőknek is kiváló lehetőség, mert szabad az út a végtelen DLC-gyártás előtt. Itt a legújabb darab, a Deus Ex-szett.
1354529934

Hitman Absolution teszt

Diana évekig segítette 47-es ügynököt a szervezetnél, aki pedig feltétel nélkül megbízott benne. Ő volt az Ügynökség lelke, ám a sors fintora végül úgy hozta, hogy a hölgy is célkeresztbe kerül, ráadásul pont a kopasz barátunknak kell likvidálnia.
1353605031

Friss perspektívát képvisel a következő Hitman

Habár a Hitman Absolution csak a héten jelent meg, a dán IO Interactive már a jövőbe tekint. Bizony, lesz folytatása a 47-es ügynök kalandjának, amit a Square Enix nemrégiben megnyílt montreali kirendeltsége tesz le az asztalra. A legújabb darab "friss perspektívából" közelíti meg a sorozatot.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1353483984

Deus Ex-kiegészítőt kap a Hitman: Absolution

A Square Enix folytatja az újrahasznosítást, a Deus Ex: Human Revolution a Hitman: Absolutionben is megvillantja magát, igaz, ezúttal is kénytelenek leszünk beérni egy ráadás öltözékkel és fegyverrel. Ha beöltöztetnéd a 47-est Adam Jensennek, az új DLC-re mindenképpen rá kell úsznod!
1353150028

Hitman Absolution - az USA-ban nincs online pass

Az IO Interactive minden leendő Hitman-játékos kedvében szeretne járni, ezért az USA-ban elvetette az online pass ötletét, és akkor is multizhatunk majd a Contracts módban, ha csak másodkézből ruháztunk be az Absolutionbe. Az európaiaknak külön kell aktiválni a hozzáférésüket.
1353075350

Befutott a Hitman Absolution launch trailere

Hat év után végre új Hitman-epizód érkezik a dán IO Interactive jóvoltából. A megjelenés már tényleg nincs messze: a jövő héten ballaghatunk el érte a boltba. A start közeledtével napvilágot látott a launch videó, bár a fanok győzködés nélkül is boldogan kicsengetik a játék árát.
1352743237

Hitman Absolution - videón a 47-es ügynök múltja

Végre borotvált buksijú főhősünk is megkapta a saját ICA-aktáját, melyből megismerhetjük a 47-es ügynök múltbéli kalandját, s betekintést nyerhetünk a szigorú arcvonások mögé. Vajon milyen identitás állhat a háttérben? Mitől vált érzéketlen bérgyilkossá hősünk? Neveltetés, vagy az elrendelt sors miatt?