Hitman Absolution PC, PS3, X360

A 47-es ügynök visszatér - az IO Interactive a Kane & Lynch sorozat mellett nem feledkezik meg a jó öreg Hitman-ről sem!
1347889546

Hitman: Absolution - videón az eszköztár

Legyél a csendes megoldások híve, vagy darálj le mindenkit, teljesen mindegy. A Hitman: Absolutionben számos eszköz áll a rendelkezésedre, gyakorlatilag bármit felhasználhatsz a küldetésed teljesítéséhez. A legújabb trailer az eszköztárból kínál ízelítőt - természetesen a zongorahúr még mindig menő!
1347098437

Hitman Absolution - bemutatkozik Blake Dexter

A kopasz 47-es ügynök nyilvánvalóan összeakasztja majd a bajuszt Blake Dexterrel, mialatt Hope városában tesz egy békés kirándulást. A tag cowboykalapja gázabb már nem is lehetne, az már más kérdés, hogy a fickó velejéig romlott. Egy újabb kiiktatandó ellenfélről mesél az ICA videója.
1345899600

Hitman: Absolution - mozog a Contracts mód

A VG247 jóvoltából újabb játékmeneti felvétel érkezett a Hitman: Absolution Gamescomon leleplezett újdonságából, a Contracts módból. A közvetett multiplayert kínáló játékrészt most négy percen keresztül bámulhatjuk, miközben az egyik fejlesztő ecseteli, hogyan is működik a saját megbízások teljesítése.
1345051540

GC 2012: Ilyen a Hitman: Absolution multija

A Square Enix a Gamescomon leplezte le a Hitman: Absolution többjátékos módját, ami a Contracts nevet viseli. A Contracts is az "aszinkron" multiplayer módok közé áll be, vagyis a játékosok nem közvetlenül egymás ellen küzdhetnek majd, hanem a pontszámaik kerülnek összehasonlításra.
1342594847

Színfalak mögött a Hitman Absolutionnel

Habár az E3 már egy hónapja lezajlott, a Square Enix és az IO Interactive most látta elérkezettnek az időt arra, hogy betekintést nyerjük az előkészületekbe. Semmit nem bíztak a véletlenre - már ami a show-t illeti, ha érdekelnek a kulisszatitkok, tekintsd meg a videót!
1342118720

Hitman Absolution - 17 perc játékmenet

Ütős játékbemutatóval jelentkezett az Eidos és az IO Interactive. Az E3-on látott pálya kifogástalan minőségben elérhető videójához van szerencsénk, amit a hazai forgalmazó, a CNG jóvoltából magyar felirattal élvezhettek. 47-es ügynök tervez, lopakodik és kíméletlenül kiiktatja a célpontot.
1341496844

Hitman Absolution - akik Szentnek születtek

Új részhez érkezett az ICA videósorozat, melyben megismerhetjük a Hitman Absolution főbb szereplőit. Az első rész a The Saints névre hallgató bérgyilkos-csoportot mutatja be magyar felirattal. A vezetőjük hangját ráadásul egy bájos hölgyemény, Vivica Fox szolgáltatja.
1341417244

Hitman: Absolution - még egy gyűjtői kiadás

A Hitman: Absolution még egy gyűjtői kiadást kap majd, ami tulajdonképpen a korábban bejelentett Professional Edition bővített változata lesz. A Deluxe Professional Edition ugyanis minden extrát tartalmaz, amit az utóbbi kiszerelés, viszont jár mellé egy műanyag figura is ajándékba.
1339139320

E3 2012: Folytatódhat a Hitman: Sniper Challenge?

Habár csupán előrendelői ajándéknak szánták a Sniper Challenge melléágat, az IO Interactive erősen gondolkodik a folytatáson, mivel elsöprő sikert aratott. Felmerül bennünk a kérdés, hogy akkor a fő játék milyen fogadtatásra számíthat? Emellett új képek futottak be a Hitman Absolutionből.
1338633436

E3 2012: Tíz percen át mozog a Hitman Absolution

Vagyis majdnem tíz percig, közben a játék producere be-bekommentál. Az anyag azt hivatott prezentálni, egyetlen célponttal hány különböző módon végezhetünk: álcázhatjuk balesetnek a gyilkosságot, elcsalhatjuk az áldozatot egy félreeső helyre, de pisztolyt is ránthatunk rá a tömeg közepén.