2013 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 3.
  • Toplista
Link másolása
Egyetlen összefoglalóval vagyunk még adósak, és ez a tavalyi év legolvasottabb GK-s cikkeinek listája. A jó hír, hogy itt már viszonylag kevés next-gen témájú anyag pörgött, a főszerepet természetesen a tesztek kapták.

A szabályok a szokásosak: a cikk legyen 2013-as, onnantól kezdve pedig bármi belefér. Nézzük is gyorsan a listát!

10. DmC: Devil May Cry teszt

Azt hiszem, kijelenthető, hogy a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a DmC volt: nem sokan gondolták azt előzetesen, hogy a Ninja Theory rebootja ennyire szuper lesz. 8.9 pontot kapott tőlünk.

9. Tomb Raider teszt


A kilencedik helyezést is egy reboot csípte meg, méghozzá a Tomb Raider. Ahogy a DmC-ről, úgy Lara Croft legújabb kalandjairól is elmondhatjuk, hogy messze túlszárnyalta az elvárásainkat. 9.5 pont volt a jussa.

8. Assassin's Creed IV: Black Flag teszt

Alig játszottuk végig az Assassin's Creed III-at, a Ubisoft bemutatta a negyedik részt, ami ráadásul meglepő módon a kalózokat állította a középpontba. Leteszteltük, 9.3 pontot adtunk neki.

7. The Last of Us teszt

A tavalyi év, bár megérkezett a PS4 is, nagyon jól sült el a PS3-tulajok számára: több színvonalas exkluzív címet is kaptak a konzoljukra. A The Last of Us volt a legjobb közülük, 9.6 pontos lett.

6. Dead Space 3 teszt


A Dead Space harmadik részében sajnos csalódnunk kellett, a játék messze nem hozta azt a szintet, mint az előző két epizód. 7 pontot azért megérdemelt.

5. Grand Theft Auto V megateszt

Az év legjobban várt játéka, és talán a legjobb is - de ezt majd ti eldöntitek! Mi mindenesetre imádtuk, nem is nagyon találtunk benne hibát, úgyhogy járt a 10 pont neki.

4. Leszámolás: a PlayStation 4 az Xbox One ellen


A változatosság kedvéért egy cikk, amelyik nem teszt: itt már a PlayStation 4 és az Xbox One bemutatója után jártunk, Daks pedig nem volt rest összehasonlítani a két next-gen gépet. Itt olvashatjátok az eredményt.

3. Aliens: Colonial Marines teszt


Az Aliens: Colonial Marines ugyan messze nem olyan jó, mint vártuk, a Gamekapocs hivatalos Aliens-rajongója, Daks nem tudott haragudni rá. 8 pontot kapott.

2. BioShock Infinite teszt

Ken Levine és csapata visszatért, a helyszín ezúttal Columbia, a főszereplő pedig Booker DeWitt. Imádtuk az új részt is, elképesztően hangulatos, és a története is rendkívül jó! 9.7 pontot kapott.

1. Crysis 3 teszt

A legolvasottabb cikkünk pedig a Crysis-trilógia befejező epizódjáról szól, aminek bár megvannak a maga szokásos hibái, alapvetően nem rossz játék, ráadásul az év legszebb darabja, ez kétségtelen! 8.5 pontot adtunk neki.

(A listát a Gamekapocs látogatottsági adatai alapján állítottuk össze, nem tükröz szubjektív véleményt.)

8.
8.
kstasz
Ha te is ezeken a filmeken(alien 1. 2. sokadik) nőttél volna fel te is vártad volna a tesztet mint én.Azt előbb elolvasom mint a dead space tesztet.
Abban viszont igazad van,hogy a Aliens: Colonial Marines irtó gyenge játék lett.Még az elfogultak számára is!
7.
7.
TimEmmerich
Mondjuk a crysis még talán megértem (a crysis kakkanat, és a crysis a legszínvonalasabb fps lövölde kommentáló tábor csatája) , a BioShock I.-t is második helyen teljesen érthető, aratott. De Aliens: Colonial Marines 3-ik? Ne már... :DD Már a trailerek alapján szájhúzogatós volt.
6.
6.
Rakottkrumpli
#5: Igazad van, inkább legnagyobb csalódás játék volt. A Ride to hell első ránézésre is gagyi volt szerintem :D

#3: ahogy Dontrip írta, csak egy lehetséges okot vázoltam fel, amikből következik a magas nézettség.

5.
5.
TommyLeeThomas
#2: Az Aliennél volt rosszabb játék:(Ride to Hell: Retribution)
4.
4.
Dontrip
#3: "(2013-as viszonylatban persze és tökre szubjektíven)"

Csak elmondta szerinte miért van ez így.
3.
3.
Solid Snake1984
ez legolvasottabb cikk nem rangsor a gammák között
2.
2.
Rakottkrumpli
Szerintem nem meglepő. A cry3-nak van a legtöbb anti fanboy-a, akiknek már az is elég, ha a crytek neve felmerül valahol, már fröcsögik, hogy mennyire szar játék a crysis :D A második helyen meg a legjobb, a harmadik helyen meg a legrosszabb játék szerepel (2013-as viszonylatban persze és tökre szubjektíven)
1.
1.
Solid Snake1984
Eléggé meglepett. Azt hittem GTA V lesz a befutó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...