Twisted Metal

A Twisted Metal a PlayStation 3-ra is ellátogat a jövőben - a hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.

Íme, a Twisted Metal első előzetese!

A nemrégiben bejelentett Twisted Metal filmes adaptációjának befutott a legelső teaser előzetese.

Júliusban jön az élőszereplős Twisted Metal TV-sorozat

Két évvel az első infók után végre révbe ér a PlayStation agyament versenyjátékából forgatott TV-széria. Most már tudjuk, hogy a Twisted Metal premierje július végére várható.

Befejeződött a Twisted Metal-sorozat forgatása

Újabb remek hírt osztottak meg a Peacock gondozásában készülő, a legendás játéksorozaton alapuló sorozattal kapcsolatban.

Will Arnett hangján szólal meg Sweet Tooth a Twisted Metal-sorozatban

A Twisted Metal legendás karaktere, Sweet Tooth is szerepel majd természetesen a Twisted Metal-sorozatban. Most kiderült, hogy melyik színész szólaltatja meg - és az is, hogy ki alakítja ténylegesen.

Újabb ismert színésznővel erősít a Twisted Metal-sorozat

Egy klasszikus horrorfilmsorozatból ismert színésznő is szerepet kap a készülő Twisted Metal-sorozatban, amely a Peacock felületére készül.

A Peacockon talált otthonra a Twisted Metal-sorozat

A Sony Pictures Television és a PlayStation Productions egyre jobban halad a Twisted Metal-játékok sorozatadaptációjával. A forgatókönyvírók és a főszereplő után a streamingszolgáltatót is megtalálták, ami majd műsorra tűzi.

A Firesprite vette át a Twisted Metal-játékot

A legfrissebb beszámolók szerint a Sony szeptemberben felvásárolt stúdiója vette át az új Twisted Metal-játék fejlesztését, miután a menedzsment úgy döntött, hogy elveszi a projektet a Destruction AllStarst jegyző Lucid Gamestől.

Fejlesztőcsapatot váltott a Twisted Metal-reboot?

A VGC értesülései szerint a Sony Interactive Entertainment elvette a Destruction AllStarst is fejlesztő Lucid Games csapatától a korábban már pletykált Twisted Metal-reboot fejlesztését. A projektet valamelyik belsős stúdió örökölte meg.

A Lucid Games fejlesztheti az új Twisted Metalt

Lapértesülések szerint a Sony a Destruction AllStarst is jegyző Lucid Gamesre bízta a korábban már pletykált, új Twisted Metal fejlesztését, amely egy free-to-play játék lesz. Az biztos, hogy van miből tanulniuk a srácoknak!

Anthony Mackie lesz a Twisted Metal-sorozat főhőse

Kezdenek felpörögni az események a Twisted Metal-sorozat körül, a minap például az derült ki, hogy a Marvel filmes univerzumának Falconja, Anthony Mackie alakítja majd az adaptáció főszerepét.