Twisted Metal

A Twisted Metal a PlayStation 3-ra is ellátogat a jövőben - a hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.
1312621200

Mégsem jelenik meg idén a Twisted Metal

Újabb játék csúszik le az őszi premierről, a fejlesztők szerint nem üzleti, hanem technikai okai vannak a késésnek: egyszerűen több időre van szükségük a projekt befejezéséhez. A Twisted Metal ezúttal már nem kapott pontos dátumot, de az biztos, hogy jövőre kerül majd boltokba.
1309183200

Káosz az új Twisted Metal előzetesben

Habár David Jaffe szerint az európaiak nehezebben látják meg, mi annyira jó a Twisted Metalban (a sorozat mindig is inkább Amerikában volt népszerű), ez minket nem akadályoz meg abban, hogy mindig elcsodálkozzunk azon, mennyire frankón néz ki a teljes káosz a játékban.
1307174400

E3 2011: Mozgásban a Twisted Metal

David Jaffe sosem szarral gurigázik, ezt már megszokhattuk a PS2-es Twisted Metal-részeknél, illetve a God of Warnál is. Most beesett az E3-ra szánt új Twisted Metal előzetese is, és szó nélkül hagyott minket: nem igazán tudjuk mire vélni a játékot, de iszonyatosan kemény, azt meg kell hagyni.
1302883729

Twisted Metal - részletek a multiplayer módról

Az Eat, Sleep, Play nem sokat beszél az új Twisted Metal egyjátékos módjáról, és ez nem is véletlen: a csapat maga is azt vallja, hogy az új rész sokkal inkább multiplayer-orientáltabb lesz, mint a korábbi játékok. A minap új infók futottak be a többjátékos részről, és egy új trailert is kaptunk.
1302271200

Új trailert és dátumot kapott a Twisted Metal

Viszonylag ritkán hallani az új Twisted Metalról, rendszerint David Jaffe, a sorozat atyaúristene nyilatkozik valami érdekeset a PS3-as epizódról. A minap egy új trailert kaptunk, melynek végén ott figyelt a végleges megjelenési dátum is: őszig kell kibírni, utána indulhat az őrjöngés!
1302174048

E3 2011: Kiszivárgott a Sony felhozatala?

Egy, a Sony alkalmazásában álló névtelen francia úriembertől kiszivárgott néhány adat arra nézve, hogy mire számíthatunk idén a japán vállalattól az idei E3-on. Számos pletyka szól az NGP-ről és annak játékairól, valamint arról, hogy a Sony tervez valamit a Bungie-val karöltve. Durva egy expó lesz, az tuti!
1294679902

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!
1293274800

Twisted Metal - David Jaffe válaszol

David Jaffe - úgy látszik - karácsonykor is unatkozik, vagy csak meglepetést szeretett volna szerezni a Twisted Metal-rajongóknak, mert rögzített egy videót, melyben válaszol néhány igen-igen fontos kérdésre. Például hamarosan lesz egy új kutyája is, ráadásul nem is kicsi!
1280128680

Twisted Metal - infók San Diegóból

David Jaffe és gárdája az Eat.Sleep.Play saját konferenciáján közölt jó pár új részletet a Comic-Conon a jövőre megjelenő Twisted Metal újragondolásról.
1278490800

Twisted Metal infóáradat Jaffe mestertől

Az E3-on bemutatott Twisted Metal fejlesztésén töretlenül dolgozik az Eat Sleep Play, David Jaffe pedig folyamatosan válaszolgat a twitteres kérdésekre.