Twisted Metal

A Twisted Metal a PlayStation 3-ra is ellátogat a jövőben - a hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.
1641834029

Fejlesztőcsapatot váltott a Twisted Metal-reboot?

A VGC értesülései szerint a Sony Interactive Entertainment elvette a Destruction AllStarst is fejlesztő Lucid Games csapatától a korábban már pletykált Twisted Metal-reboot fejlesztését. A projektet valamelyik belsős stúdió örökölte meg.
1633068000

A Lucid Games fejlesztheti az új Twisted Metalt

Lapértesülések szerint a Sony a Destruction AllStarst is jegyző Lucid Gamesre bízta a korábban már pletykált, új Twisted Metal fejlesztését, amely egy free-to-play játék lesz. Az biztos, hogy van miből tanulniuk a srácoknak!
1631775600

Anthony Mackie lesz a Twisted Metal-sorozat főhőse

Kezdenek felpörögni az események a Twisted Metal-sorozat körül, a minap például az derült ki, hogy a Marvel filmes univerzumának Falconja, Anthony Mackie alakítja majd az adaptáció főszerepét.
1631264400

Új Twisted Metal-játékról pletykálnak

Lassan tíz éve már, hogy utoljára láttunk Twisted Metal-játékot, de lapértesülések szerint a helyzet megváltozhat. Készülőben lehet a széria következő darabja, ami a tervek szerint a sorozatadaptációval együtt debütálna.
1614020400

Forgatókönyvírókat kapott a Twisted Metal-sorozat

Még 2019-ben jelentették be először, hogy élőszereplős Twisted Metal-sorozat készül a Sony Pictures Televisionnél, most pedig azt is megtudtuk, hogy a Deadpool és a Zombieland szkriptjéért is felelős írók jegyzik majd a sztorit.
1538229637

Leállnak a PlayStation All-Stars szerverei

Három remek PlayStation 3-cím online funkciói állnak le október végén. Az érintett játékok között van a PlayStation All-Stars: Battle Royale és a Twisted Metal is, marad az offline kampány és a helyi multi.
1440437400

Itt vannak a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai

Jövő héten kedden élesednek a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai, köztük az első olyan cím, amelyet a rajongók szavazhattak be a kínálatba. Ezúttal is hat játéknak örülhetünk.
1417021235

A jövő hónapban lelepleződik David Jaffe új játéka

Minden jel szerint egy paranormális nyomozót irányítunk majd David Jaffe új alkotásában. A Twisted Metal atyja, úgy tűnik, szakít az őrült autós címekkel és természetfeletti témát boncolgat a decemberben bemutatkozó játékban.
1339444412

Free-to-play játékon dolgozik David Jaffe

Most éppen, és egyelőre az előkészületi munkálatok folynak. A Twisted Metal és a God of War atyjának körülbelül tíz ötlete volt legutóbbi projektje után a "hogyantovábbot" illetően, végül egy free-to-play, böngészőben futtatható TPS mellett tette le a voksát. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle!
1335780000

Twisted Metal - alternatív befejezések

Pár hónap, vagy év múlva úgy fogunk emlékezni a Twisted Metalra, mint a világ egyik leginkább érdemtelenül elfeledett játékára. Pedig David Jaffe a szívét-lelkét beleadta, még alternatív befejezéseket is készítettek, melyeket végül kivágtak a végleges játékból. Most azonban itt vannak.