Twisted Metal

A Twisted Metal a PlayStation 3-ra is ellátogat a jövőben - a hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.
1334872839

Twisted Metal teszt

A nagy múlttal rendelkező autós őrület közel tízévnyi szünet után visszatért, hogy újra elvarázsoljon minket beteg történetével, és kaotikus játékmenetével. A név kötelez, duplán is: a God of Wart is jegyző David Jaffe utolsó játéka ez a Sony berkein belül. A feladat adott, lássuk hát, milyen sikert arat a nagy visszatérés!
1331730000

David Jaffét nem érdekli a next-gen

A God of War és a Twisted Metal alkotója eléggé negatív hangnemben beszélt a következő generációs konzolokról. Szerinte ma már nem arra kell gyúrni, hogy jobb hardver legyen a gépekben, mert attól csak bonyolultabb lesz a fejlesztés, hanem arra, hogy bővüljön a funkcionalitás.
1329292165

Nyélbe ütötték a Twisted Metal-filmet

Néhány játék filmes adaptációjára rengeteget kell várni, és végül lehet, hogy sosem készül el, némelyik pedig, legalábbis látszatra, egészen gyorsan halad. A Twisted Metal ugyan még csak most kezdheti el a tényleges haladást, de a pénz már a helyén van.
1329220800

Manson húzza el a Twisted Metal nótáját

Amerikában ma, éppen Valentin-napon jelenik meg az új Twisted Metal, így a játék launch trailere is tükrözi valamelyest a megkérdőjelezhető létjogosultságú ünnep szellemét. Az előzetes alatt Marilyn Manson énekel, a Tainted Love a Twisted Metal világában ideális dal a szerelmesek összehozására.
1329044097

David Jaffe most túlélő horroron gondolkodik

David Jaffe az a fajta fejlesztő, aki képtelen megmaradni a seggén, a God of War után elhagyta a Sonyt, hogy újra a Twisted Metallal foglalkozhasson, most pedig eldöntötte: ki lép az általa alapított Eat Sleep Playtől, hogy megvalósíthassa új ötleteit, amik között egy túlélő horror is szerepel.
1328965222

Twisted Metal - lőj szét egy teherautót

Szeretnél távolról szitává lőni egy teherautót? A Sony most megadja neked a lehetőséget, és ha szerencséd van, te lehetsz az a szerencsés, aki egy barátságos M249-SAW mordállyal a kezében megmutatja, hogy ki a legény a gáton. Új Twisted Metal mozgóképek érkeztek.
1327230000

Aranyba ment a Twisted Metal

A PlayStation rengeteg klasszikust adott a világnak, s mindig öröm látni, amikor egy klasszikus sok-sok év kihagyás után egy újabb résszel tér vissza. A Twisted Metal Black a PS2 egyik legjobb játéka volt, így jobban már nem is várhatnánk az új anyagot.
1325174096

Ajándék Twisted Metal: Black a Twisted Metal mellé

David Jaffe karácsonyi üdvözletet küldött, ami mellé nemcsak az új Twisted Metal végleges borítóját kaptuk meg ajándékba, hanem a bejelentést is, miszerint a játék első néhány példányának vásárlói ingyen letölthetik a PlayStation 2-re megjelent Twisted Metal: Blacket.
1324028404

Twisted Metal - Mr. Grimm visszatér

Az utóbbi időben nem igazán hallottunk az új Twisted Metal felől, David Jaffe és csapata viszont a minap meglepett minket egy új előzetessel, amiben a sorozat klasszikus karaktere, Mr. Grimm mutatkozik be. A motoros keményarc repertoárjában ezúttal is vár néhány meglepetés az ellenfeleire.
1314349253

Valentin-napon jelenik meg a Twisted Metal

Oh, a szerelem talán a legfontosabb érzelme az embernek, minden rózsaszínbe burkolózik, csak egy személy van a szívünkben Bálint-napon. A francokat! Barátnőt megkérjük, hogy várjon, hiszen próbát kell tennünk az új Twisted Metallal, mely a szerelmesek napján jelenik meg, 2012-ben.