Guitar Hero: Aerosmith

A harmadik és a negyedik rész megjelenése közötti űrt hivatott kitölteni az új Guitar Hero, melynek főszereplői az Aerosmith zenészei lesznek.

Szombat esti galérialáz a Gamekapcson

Több száz új képpel bővült galériánk. Csak pár cím: Call of Duty, Midnight Club, Naruto, Resident Evil, Stargate, Star Wars, Sims - ki ne hagyd!

Guitar Hero - tömegével jönnek az új részek

Eddig is csak úgy kapkodtuk a fejünket a Guitar Hero bejelentések után, most meg már pláne, hogy ezt fogjuk tenni - 2010-re évi 9 új részt terveznek!

Letölthető Guitar Hero: Aerosmith demója

Ugyan a Guitar Hero: Aerosmith már több, mint két hónapja kapható, a kipróbálható változat megjelenése ezen hétvégéig váratott magára.

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.

Guitar Hero: Aerosmith - itt a részleges tracklista

Hamarosan boltokba kerül a Guitar Hero legújabb, a legendás Aerosmith karrierjét feldolgozó része, melynek nyilvánosságra került a részleges tracklistája.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Guitar Hero: Aerosmith kedvcsináló érkezett

Közel kétperces koncertfelvételt közölhetünk az Aerosmith Guitar Hero turnéjáról - a hangulat a tetőfokára hág, szól a zene, kell ennél több?

Bemutatták a Guitar Hero: Aerosmith gitárját

Az Activision és a Red Octane tegnap bemutatta a Guitar Hero: Aerosmith gitárját, valamint felfedte a kontrollert tartalmazó bundle pack kinézetét is.

Guitar Hero: Aerosmith - itt az első trailer!

Régóta tudjuk, hogy újabb hajtással bővül a Guitar Hero sorozat fája, az Aerosmith alcímet viselő játékból most viszont meg is érkezett az első trailer!