Madden NFL 09

A Madden NFL sorozat legfrissebb tagja, mely a széria huszadik születésnapja alkalmával ünnepi kiadással is jelentkezik majd.
Típus: Amerikai Foci, Sport

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Augusztusban érkezik a metálkék PSP

A PSP már szinte minden színben pompázott: a csibészes aranytól kezdve a nyálcsorgató cseresznyéig. Tetszik, nem tetszik, hamarosan érkezik az újabb változat.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Brett Favre a Madden NFL 09 borítóján

Az Electronic Arts bejelentése szerint Brett Favre, Green Bay Packers volt hátvédje szerepel majd a Madden NFL idei, ünnepi részének borítóján.

Most már biztos: nem lesz PC-s Madden NFL 09

A Madden NFL 09 bejelentéséből hiányoltuk a PC-s verziót: azt hittük tévedés történt, azonban ma Peter Moore megerősítette, hogy idén nem lesz számítógépes változat.

Ünnepi kiadással jelentkezik a Madden NFL 09

Idén nyáron lesz húsz éves a méltán népszerű Madden NFL sorozat, így az Electronic Arts kétféle változatot tervez kiadni az idei részből.