Warhammer 40.000: Dawn of War II

Folytatódik a Relic sikerstratégiája, a Warhammer 40.000: Dawn of War. A második rész alatt a Company of Heroes-ból megismert Essence 2.0 motor dübörög, a fizikáért felelős Havok-kal kiegészítve.

Dawn of War II - nyílt béta a Steam-en

Relic Entertainment Warhammer univerzumára építő stratégiai játékának folytatását immáron mindenki kezelésbe veheti, egy gyors Steam-en való regisztrálás után.

Dawn of War II - támadnak az orkok

Alig egy hónap van hátra a Warhammer 40.000: Dawn of War II megjelenéséig, s bár sok szükség nincs rá, várakozásunkat továbbfokozzák az új videókkal.

Friss képek a szerdai erőleveshez

Új screenshotok érkeztek, ezúttal is az ebédhez igazítva. Van DC Universe Online, GTA: Chinatown Wars, Godfather 2, Wheelman, Warhammer, meg minden más!

Aranylemezre került a Dawn of War második része

Aranylemezre került a Relic Entertainment által fejlesztett Warhammer 40.000: Dawn of War második része, amely február 20-án meg is jelenhet.

Dawn of War 2 - Az Űrgárdisták ellenfelei

Újabb videót mutattak be a Warhammer 40k: Dawn of War második része kapcsán, amelyben megismerhetjük az Űrgárdisták vérszomjas ellenfeleit.

Dawn of War II - infók, érdekességek és látnivalók

Bejelentették a Dawn of War II végleges megjelenési dátumát, új infók érkeztek a hamarosan induló bétatesztről, s három új videót is kaptunk a játékról.

Péntek reggeli videóáradat

Renegeteg videó látott napvilágot a CES alkalmából, amelyek között megtalálható az Infamous, Dawn of War 2, Skate 2, Resistance: Retribution és Dark Void.

Kitudódott a Dawn of War 2 gépigénye

A Relic Entertainment által fejlesztett Warhammer 40.000: Dawn of War 2 hamarosan a boltok polcaira kerül, ma pedig kitudódott a hivatalos gépigénye.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Dawn of War 2 - Multiplayer móka

Egy újabb videó érkezett a nagyszerű Warhammer 40k: Dawn of War kapcsán, s ezúttal a remek többjátékos módba kapunk betekintést.