Spider-Man: Web of Shadows

Az igazi next-gen Spider-Man, ahol a főhősnek nem csak a várost megszálló gonoszokkal, hanem saját magával is meg kell küzdenie.

E3 2008: A nyolcadik videócsokor

Elérkezett a nyolcadik videócsokor, amelyben helyet kapott a Quantum of Solace, a Spider Man: Web of Shadows, a Call of Duty: World at War és a Madworld stb.

Web of Shadows - a rajongók ízlése szerint

Az Activision felkínálja a lehetőséget közönségének, hogy kiválassza az új Spider-Man: Web of Shadows dobozára kerülő képet - szavazni a hivatalos honlapon lehet.

Spider Man: Web of Shadows - a harcos pók

A Treyarch gondozásában készülő Pókember játékban nagy hangsúlyt fektetnek a harcokra, hogy minél változatosabb módon intézhessük el ellenfeleinke

Tizenöt Pókember-játék van készülőben?

Jelenleg a Web of Shadows készültéről tudunk hivatalos forrásból, egy neten keringő lista szerint azonban még további tizennégy játék készül Pókember főszereplésével.

Képeken a legújabb Spider-Man

Vadi új képek láttak napvilágot, pontosan 7 darab, a Treyarch által fejlesztett új Pókember játékból, amelynek teljes neve Spider-Man: Web of Shadows.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Spider Man: Web of Shadows trailer

A Marvel képregények egyik népszerű szuperhőse visszatér egy igazi next-gen epizóddal, amelyben a számos ellenség közül a legnehezebbel kell megküzdenie...