Harry Potter és a Félvér Herceg

A Harry Potter és a Félvér Herceg, avagy ahogy külföldiül ismerjük, a Harry Potter and the Half-Blood Prince játék változata PC, PS2, Playstation 3, Xbox 360, Wii, DS és PSP platformokra.

Nyolcadik helyen nyitott a Wii Sports Resort

Nyolcadik helyen nyitott hazánkban a kizárólag Nintendo Wii-re megjelent a Wii Sports Resort, amely a mellé ajándékozott Motion Plus miatt bizonyulhatott jó vételnek.

Hazai játékeladási toplista

Még mindig a filmes adaptációk uralják a toplistát, a Harry Potter és a Transformers mellé ráadásul már az új Jégkorszak játékváltozata is felküzdötte magát.

Harry Potter és a Félvér Herceg

Az utóbbi években rendre én tesztelem az aktuális Harry Potter filmek alapján készült játékokat, noha nem sok mindenben hasonlítunk a varázslónak tanuló kollégával. Nekem barna hajam van, kontaktlencsét viselek és általában a hősködést is inkább másra hagyom.

Hazai eladási toplista - visszatért a The Sims 2

Nem sokat változott a toplista az előző hét óta, viszont odafigyelésre méltó, hogy a Sims 3 megjelenésével nemhogy csökkent, de nőtt a Sims 2 népszerűsége.

Harmadik helyen nyitott az új Harry Potter

Július első hetében több újonnan megjelent játék is beverekedte magát a legjobb tíz közé - Harry Potter és az Autobotok is szíves fogadtatásra találtak itthon.

Megjelenés előtti Harry Potter kedvcsináló

Holnap jelenik meg az EA Games által fejlesztett Harry Potter és a Félvér Herceg, amelynek megérkezett az utolsó kedvcsináló előzetese, amely meglehetősen hangulatos.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét még a játékokat nézve is a filmek rajongóinak kedvez: megjelenik az új Harry Potter és az Ice Age, de western témában érkezik a Call of Juarez: Bound in Blood is.

Így készült a Harry Potter és a Félvér Herceg

Három új videó érkezett, amelyekben megleshetjük, hogyan is készült a Harry Potter és a Félvér Herceg videójáték változata, amely hamarosan megjelenik.

Letölthető az új Harry Potter játék demója

Fél évet kellett várnunk rá, de reméljük, megérte: hamarosan végre mozikba kerül az új Harry Potter filmes adaptációja, s természetesen a játékváltozat sem marad el.

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.