Splatterhouse PS3, X360

A horror elemekkel ízesített verekedős játék a Namco Bandai jóvoltából feltámad, hamarosan az is kiderül, hogy miként!

Régi Splatterhouse-ok az új Splatterhouse-ban

A Namco Bandai mindig is szeretett kedveskedni régi rajongóinak, így az újgenerációs Splatterhouse játékba extraként bekerülnek a klasszikus arcade részek is.

Splatterhouse - egy nagy véres adag képlopat

Szegény Splatterhouse sok mindenen ment már keresztül, mióta a Namco Bandai úgy döntött, hogy feltámasztja a sorozatot. A fejlesztés zajlik, friss screenshotok érkeztek.

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

Esti galériafrissítés a legújabb nagyágyúkkal

Bár a hálaadás miatt jóval kevesebb kép érkezett a múlt héten, a felhozatal még így is kiváló, van BioShock 2, a Crackdown 2 és Splatterhouse is többek között!

Tovább késik a Splatterhouse megjelenése

A Namco Bandi bejelentette, hogy az eddiginél is tovább fog késni a Splatterhouse megjelenése, ám a szomorú hír mellé 8 új képlopatot is mellékeltek.

Bezártak a Splatterhouse fejlesztői

A játék idén már biztosan nem jelenik meg, nem is véletlenül: a Splatterhouse fejlesztői bezártak, a munkálatokat az Afro Samurai alkotói folytatják.

Csak jövőre jelenik meg a Splatterhouse

A Namco Bandai gondozásában készülő, újjáélesztett Splatterhouse az idei esztendőben már nem kerül a boltok polcaira, jövőre halasztották a megjelenését.

Videócsokor a szerda esti film előtt

Ma sem maradtoki videók nélkül.Összeállításunkban helyet kapott néhány megmaradt videó a Comic-Con-ról, de érkeztek a rendezvénytől független előzetesek is.

Videócsokor a New York-i Comin Con kiállításról

A New York-i Comic Con-t a hétvégén rendezték meg, ahonnan számos új trailert kaptunk, s ahol még több gameplay felvétel készült.

Tizedik születésnapját ünnepli a Havok Physics

Pontosan tíz éve látta meg a napvilágot a máig népszerű Havok fizikai motor, mely a jövőben is olyan játékok alá ad talpalávalót, mint a Fable második része.