Doom PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Doom - ezúttal már John Carmack nélkül.
1611676800

VR-játékon dolgozik az id Software

Hivatalos bejelentés még nincs, de az ausztrál korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapján felbukkant értékelés szerint újabb VR-játék készül az id Software-nél. Azon sem lepődnénk meg, ha egy újabb DOOM-ról lenne szó.
1605963600

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1576081800

A konzolos Doom is megkapja a Sigilt

Habár a klasszikus Doom-epizódok konzolos portjai nem sikerültek a legjobban, a Bethesda azóta is fejlesztgeti őket. Hamarosan újabb javítás várható, amivel néhány népszerűbb kiegészítés is elérhető lesz a játékokhoz.
1565956800

Újabb pillanatok DOOM: Annihilationből

A Universal Pictures Home Entertainment Twitteren osztotta meg az októberben érkező videojátékadaptáció új teaserét, mely a mozikat kihagyva, rögtön a Blu-ray- és DVD-lemezekkel célozza meg a közönséget.
1563471013

Tim Willits 24 év után hagyja ott az id Software-t

Tim Willits a Twitteren jelentette be, hogy 24 év után elhagyja az id Software csapatát. Döntése a QuakeCon után lép életbe. Egyelőre nem tudni, hogyan folytatja tovább a karrierjét.
1563256811

Októberben jön a DOOM: Annihilation

A Universal Pictures Home Entertainment a Twitteren jelentette be, hogy a márciusban bemutatott új DOOM-film, a DOOM: Annihilation október 1-jén debütál, viszont a mozitermeket elkerüli, így egyből Blu-rayre költözik a film.
1561991400

Sorozat készül a Masters of Doom alapján

A Deadline jelentése szerint sorozat készül David Kushner 2003-ban megjelent Masters of Doom könyve alapján. Az USA Network egyelőre csak egy pilot epizódot rendelt be, amit James és Dave Franco produkciós cége fog elkészíteni.
1560776400

Brutal Doom - véresen rajtol a v21 Gold

Ha úgy érzed, hogy az eredeti Doom túlságosan is békés látványvilággal rendelkezett, akkor a Brutal Doom a te játékod lesz! Ugyan a továbbfejlesztett kiadás már májusban megjelent, a trailerre idáig várni kellett.