SGF 2024: Doom: The Dark Ages címmel érkezhet az id Software új lövöldéje

  • Írta: szlav
  • 2024. május 25.
  • Pletyka
Link másolása
Megbízható forrásból érkezett a szóbeszéd, miszerint az Xbox nagy nyári műsorán bemutatkozhat a következő Doom-játék. Már az alcím is kiszivárgott: The Dark Ages néven érkezhet a szokatlan előzménytörténet.

Tom Henderson és az Insider Gaming ritkán vezetnek minket félre, ám a hivatalos bejelentésig mindent kezeljünk fenntartásokkal! Szerencsére a pletyka szerint erre sem kell már sokat várnunk, ugyanis az Xbox-Bethesda-Activision nyári gigaelőadásán leplezik le a Doom: The Dark Ages című játékot, melyen már bő négy éve dolgozik az id Software csapata.

A beszámoló szerint eredetileg Year Zero kódnév alatt folytak a munkálatok, végül azonban a The Dark Ages alcím vált véglegessé, ez pedig jóval beszédesebb, mint ahogy azt elsőre feltételeznénk. Henderson szerint ugyanis középkori fordulatot vesz majd a tradicionálisan sci-fi köntösbe bugyolált lövölde, ennek megfelelően pedig szó lehet egy alternatív idővonalról vagy akár egy, a messzi múltba visszavezető előzménytörténetről.

A Microsoft június 9-én tartja a nagy nyári videojátékos eseményét, az Xbox Games Showcase keretein belül pedig olyan címekre is jut majd idő, mint az Avowed, az Indiana Jones and the Great Circle, a Call of Duty: Black Ops 6, de állítólag már a Gears 6 is csőre van már töltve. Durva műsorra számíthatunk!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

6.
6.
Doomsayer
#4: Ennyire nem lehetsz hülye XD

Deep shit, de értem a poént :)
5.
5.
Perseus84
#3: Én ugyanígy vagyok ezzel. A 2016osban még úgy ahogy elviselhető az ugra bugra, de az Ethernalnál fél óra után uninstall és elő se vettem többet.
4.
4.
Neo1989
#2 "Nekem speciel azért tetszett" Nekem meg nem. Most ne kezdjünk már el ízlésen vitatkozni.
3.
3.
Kamukaze
#1: A 2016-os részben talán még tűrhető volt, de ez az Eternalos platformugrabugra.. bleeee
2.
2.
Doomsayer
#1: Nekem speciel azért tetszett ez a két modern Doom, mert a Quake óta nem kaptunk ilyen jó Quake-et, mint a Doom. Ha kivennék belőle a Quake-et, akkor nem is lenne Doom(?)
1.
1.
Neo1989
Jó lenne ha az ugrálás részt kivennék belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...