Fight Night Round 4

Ismét ringbe szállhatunk olyan nagyágyúkkal, mint Iron Mike Tyson, vagy Muhammad Ali. Vigyázat, ütős cucc lesz! Megjelenés kizárólag next-gen konzolokra.
Típus: Boksz Szimulátor, Sport, Verekdõs

Fight Night Round 4 Demóteszt

A EA Sports hál' Isten nem csak Sims-eket, és NFS-eket tud gyártani futószalag rendszerben. Az utóbbi időben olyan egészen meglepő, újításokkal telepakolt minőségi játékokhoz is volt szerencsénk tőlük, mint a Dead Space, vagy a Mirror's Edge, ezeknek köszönhetően pedig mára már nem úgy gondolunk a kiadóra, mint aki csak a tucatjátékokat ontja magából.

Fight Night 4 demó elménybeszámoló és videók

Befutott a box-szimulátorok császárának, a Fight Night 4-nek a demója. Ha valaki negatív kritikát vár, akkor ne is olvasson tovább, a játék egyszerűen remek lett!

Ropogós screenshotok péntek délelőttre

Péntek délelőtti galériafrissítésünkben van Battlefield, Blur, Call of Duty, Dragon Age, Fight Night, NHL, Resident Evil, meg minden más finomság!

Fight Night Round 4 - a legszebb pillanatok

Egyre több infó, egyre több mozgókép érkezik az előrendelők számára már csütörtökön letölthető demóval rendelkező, Fight Night Round 4-ről.

Fight Night Round 4 videócsokor és érdekességek

Szédületes videókat láthatunk a sokak által várt box-szimulátorról, a fejlesztői ígéretek szerint még e hónapban demóval is jelentkező Fight Night Round 4-ről!

Kora hajnali galériafrissítés Duke Nukemmel

Olvasóink kívánságának eleget téve ma még korábbra tettük a hajnali galériafrissítést. Öt óra, csiripelnek a madárkák, de mit keres itt Duke?

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!

Fight Night Round 4 - új videó, demó hírek

Minden bokszoló más és más. Másként küzdenek, másként bírják az ütéseket, mindenkinek megvan a gyenge pontja - erről láthattok most egy új videót.