Fight Night Round 4

Ismét ringbe szállhatunk olyan nagyágyúkkal, mint Iron Mike Tyson, vagy Muhammad Ali. Vigyázat, ütős cucc lesz! Megjelenés kizárólag next-gen konzolokra.
Típus: Boksz Szimulátor, Sport, Verekdõs

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Fight Night Round 4 - a boxolók első csapata

A nagysikerű sportjáték negyedik részéről újabb információk érkeztek: a boxolók listája ugyan még nem nyilvános teljesen, de néhányukról már biztosan tudunk.

Megjelenési dátumot kapott a Fight Night Round 4

Az Electronic Arts ma bejelentette soron következő boxolós játékuk, a Fight Night Round 4 hivatalos megjelenését, s már nem is kell sokat várnunk rá.

AoT, Fallout és Fight Night - interjútrió ebédhez

Három nagyszerű játéknak is megszólalnak a fejlesztői - terítéken az Army of Two: The 40th Day, az új Fallout 3 kiegészítő, és a Fight Night Round 4!

Friss képek csütörtök délelőttre

Alpha Protocol, Army of Two 2, Fight Night, Ghostbusters, GTA, Just Cause, Star Wars, The King of Fighters, és még sok más friss kép a galériánkban!

Mozgásban a Fight Night legújabb része

Megérkezett végre a várva-várt gameplay videó. A hangulatos, időnként belassításokkal tarkított, ám mégis játékbeli jeleneteket tartalmazó előzetest kaptunk.

Friss screenshotok nemzeti ünnepre

Olyan játékok screenshotjai dobják fel nemzeti ünnepünket, mint a Bayonetta, a Demigod, a Fight Night, a Resistance, a Stormrise, vagy a Tekken 6. Jó nézelődést!

Késő esti galériamánia a Gamekapcson

Estére olyan nagy sztárok futottak be, mint Diablo III, FEAR 2, Fight Night 4, Halo Wars, Mafia 2, HAWX, UFC 2009 - és még sorolhatnánk. Lesd meg mindet!

VGA 2008: A többi beígért előzetes

Megérkezett a többi beígért videó is, mint például a Mafia 2, Terminator: Salvation, Dantes Inferno, Fight Night Round 4, Brutal Legend és a Watchmen.

Fight Night Round 4 - decemberben meglátjuk

Az idei Spike VGA Awards díjátadó december 14-én kerül megrendezésre, ahol az EA Games felfedi a Fight Night Round sorozat negyedik részét.