Venetica PC, PS3, X360

Tizenhatodik században játszódó RPG az Ankh, valamint a Jack Keane című játékokat is jegyző Deck 13-tól PC-re, valamint PS3 és Xbox 360 konzolra.

Venetica teszt

Scarlettel bűnbe esni egyáltalán nem kifizetődő dolog - olyan apóst kapsz a nyakadba, aki maga a Halál, emellett a menyecske parancsol túlvilági hatalmaknak, bájos arcán mindig ott a bosszú fintora. Mindennek ellenére a Venetica a középszerűség levakarhatatlan billogját hordozza magán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy ez a hét a PlayStation 3-játékosok hete lesz, a LittleBigPlanet 2 és a Mass Effect 2 új verziója miatt mindenképpen érdemes beizzítani a kontrollereket. A többi platformon is lesz megjelenés persze, igaz, ott már jóval szerényebb címekre számíthatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár még mindig nem az igazi, azért már kezd alakulni a játékfelhozatal. Megjelenésből ugyan nincs sok, nívós címekéből pedig pláne, de azért az ínyencek rábukkanhatnak néhány finomságra ezen a héten is. A napokban elstartol a DC Universe Online, és az új Kingdom Hearts is boltokba kerül.

E3 2009: Újabb nagy adag screenshot LA-ből

Újabb nagy adag screenshot érkezett Los Angelesből, az E3 Expo-ról. A felhozatal ezúttal is pazar, de már érezni, hogy kezd lecsengeni az őrület.

Friss képek a szerdai erőleveshez

Új screenshotok érkeztek, ezúttal is az ebédhez igazítva. Van DC Universe Online, GTA: Chinatown Wars, Godfather 2, Wheelman, Warhammer, meg minden más!

Szombat esti galérialáz a Gamekapcson

Több száz új képpel bővült galériánk. Csak pár cím: Call of Duty, Midnight Club, Naruto, Resident Evil, Stargate, Star Wars, Sims - ki ne hagyd!

Venetica - az első mozgókép

A tegnapi bejelentés után megérkezett az első videó, amelyen mozgás közben csodálhatjuk meg Scarlettet, a Halál lányát, akire izgalmas kalandok várnak.

Venetica bejelentés és screenshotok

16. században játszódó kaland RPG-n dolgozik a dtp és az Ankh, valamint a Jack Keane című játékokat is jegyző Deck 13. A Venetica PC-re és Xbox 360-ra készül.