UFC 2009: Undisputed

Izgalmas és igen látványos verekedős játék a THQ-től kizárólag Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra, valamint mobiltelefonokra.

Perel a THQ a UFC miatt

Úgy tűnik, visszajár kísérteni a THQ, a cég (vagyis ami maradt belőle) beperelte az Electronic Artsot és a Zuffát a UFC-jogok miatt. Szerinte a két vállalat kikosarazta őt, most kártérítést követel.

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.

Valójában bukás volt a UFC Undisputed

Noha a THQ bajban van, ez kétségtelen, a korábbi kommunikáció alapján azt hihettük, hogy a UFC-széria jól tejelt a kiadónak. Michael Pachter elemző szerint ez egyáltalán nem volt így, a THQ azért adta el UFC-jogokat az Electronic Artsnak, mert már a legutóbbi UFC sem aratott túl fényes sikert.

E3 2012: Itt az EA-UFC paktum, pápá THQ!

Az Electronic Arts tegnapesti sajtókonferenciájának nagy meglepetése volt, hogy a kiadó váratlanul felkonferálta a UFC elnökét, majd több évre szóló megállapodást jelentett be az MMA-s szervezettel. A bejelentés függvényében a THQ nem tartja meg a UFC-szériát fejlesztő csapatát, bezárja a stúdiót.

Jönnek az élő UFC-meccsek Xbox Live-ra

Bár a hazai felhasználóknak valószínűleg inkább csak érdekesség, december 1-jén letölthetővé válik az Xbox Live-on a UFC-alkalmazás, amely segítségével élőben követhetjük majd a MMA-bajnokság eseményeit. Minden mérkőzésért külön kell fizetni, cserébe pedig egy rakás kiegészítő feature-t kapunk.

Beperelte a UFC tulajdonosa a Ubisoftot

Az Ultimate Fighting Championshipet birtokló vállalatnál, a Zuffánál a Fighters Uncaged borítója vágta le a biztosítékot, amelynek a hátoldalán nagy betűkkel szerepel az "ultimate fighting" kifejezés - a Zuffa szerint ez az ő védjegyük, és most a borítók megsemmisítését és pénzbeli kártérítést követelnek.

2018-ig gyárthat UFC-játékokat a THQ

THQ-napokat tartunk, egyre-másra záporoznak az erősen üzleti jellegű bejelentések a THQ-tól. A SpongyaBob-licenc megújításáról már beszámoltunk, most pedig a UFC-jogok vannak soron: 2018-ig kizárólag ez a kiadó készíthet majd MMA-játékokat az Ultimate Fighting Championship nevével fémjelezve.

E3 2010: Új bunyós játékot mutat be az E3-on a THQ

Új verekedős játékot fog bemutatni az E3-on a THQ. A kiadó annyit már elárult, hogy sok lesz benne a közelharc, de amúgy hét lakat alatt őrzik az új játék minden részletét.

A kalózok körében is népszerű a Modern Warfare 2

Rendhagyó toplista következik, melyből kiderül, idén melyik játékok voltak a legnépszerűbbek a torrentezők körében - a Modern Warfare 2 ezúttal is győzött.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!