Ratchet & Clank: Quest for Booty

A Resistance címekért is felelős Insomniac másik nagy Playstation exkluzív sorozata, a Ratchet & Clank újabb folytatással gazdagodik a Quest for Booty személyében.

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

A heti játékmegjelenések

A héten várható többek között az új Ratchet & Clank epizód megjelenése, de most érkezik a régóta készülő Too Human és az X360-as Smash Court Tennis 3 is.

Új Ratchet & Clank érkezik 2009-ben

Jövő héttől válik letölthetővé a Playstation Network-ről a Ratchet & Clank Future: Quest for Booty, ám az Insomniac máris egy újabb epizódon dolgozik

Augusztus 21-én jön az új Ratchet & Clank

A Resistance folytatása mellett az Insomniac teljes erővel összpontosít másik sorozatára is, melynek legújabb része nemsokára elérhetővé válik.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: A tizenötödik videócsokor

A tizenötödik videócsokorban megtalálható a Mercenaries 2, The Sims 3, Ratchet & Clank: Quest for Booty, Scorpion, Gravity, PixelJunk Eden és NBA 2009.

E3 2008: Az ötödik videócsokor

Egy újabb videócsokor, amelyben megcsodálható többek között egy gameplay videó a legújabb Prince of Persia kapcsán, láthatjuk a Herceget és hű segítőjét harcolni.

E3 2008: Sony sajtókonferencia élőben

A Sony sajtókonferenciát is élőben közvetítjük. Kíváncsian várjuk, milyen bejeletésekre készül a Sony, milyen új információkat tudunk meg.

Újabb résszel bővül a Ratchet & Clank sorozat

Újabb résszel bővül a Resistance címekért is felelős Insomniac másik nagy Playstation exkluzív sorozata, a Ratchet & Clank. Leleplezték a Quest for Bootyt!