EyeToy Play: Hero

Az EyeToy Play: Heroban hőssé válhatunk, mozdulataink az USB-s EyeToy kamerának köszönhetően pedig azonnal megjelennek a képernyőn is!
1288859435

EyeToy-videóval szúr oda a Kinectnek a Sony

Amerikában mától lehet megvásárolni a Microsoft legújabb mozgásérzékelős kameráját, a Kinectet, ennek apropójából pedig a Sony is reklámhadjáratba kezdett - természetesen a másik oldalon. Videóinterjú következik az EyeToy-ról, amely végül a Move ajnározásával ér véget - ötletes!
1258976040

Hazai eladási toplista - az élen a Modern Warfare 2

Sejthető volt, hogy itthon is kasszasiker lesz a Call of Duty: Modern Warfare 2, a játék minden platformon és így összesítve is az első helyen nyitott.
1258388040

Hazai eladási toplista - élen nyitott a Dragon Age

Már a csapból is a Dragon Age folyik, s nem csak a sajtó jóvoltából, hanem a játékosok is tettek róla, hogy halljunk még a BioWare új szerepjátékáról.
1221035220

Galériafrissítés szerda délelőtt

Galériánkat olyan sztárok látogatták ma meg, mint BioShock, Crysis Warhead, Infamous, Madden, Pro Evolution Soccer, Resistance és Tiger Woods.
1220020200

Galériafrissítés péntek délutáni sziesztához

Ma délutánra befutottak a két új EyeToy játék első képei, emellett van még EverQuest, Spore, X-Blades, meg egyéb más is. Délutáni sziesztához tökéletes!