Halo 3: ODST

A népszerű Halo 3 előzményeit bemutató játék, amelyben új főhőst köszönthetünk.

Vezető írót keres a Bungie csapata

A Bungie egy vezető írót keres, akinek megformálja majd a cég készülő új univerzumának történetét, karaktereit és világát. A feladat nagy, s az elvárt tapasztalat is.

A Bungie léphet majd az Infinity Ward helyére

A Sterne Agee elemzője, Arvind Bhatia szerint jó esély van arra, hogy a jövőben a Bungie léphet az Infinity Ward helyére, mint az Activision legfőbb FPS-gyára.

Bungie: nagyobbat és jobbat csinálunk, mint a Halo

A Bungie új projekjének célja egyértelmű: egy olyan világot, és egy olyan játékot akarnak létrehozni, ami még a Halónál is nagyobb és jobb, minden tekintetben.

Sony: szeretni fogjuk a Bungie-Activison témát

A Sony gyorsan és vidáman reagált a Bungie és az Activision összeborulására. Nem csoda, hiszen a neves fejlesztőcsapat következő játéka multiplatform lesz.

Bungie - Activision tíz éves exkluzív szövetség

A mai nappal a Bungie és az Activision megállapodott: a világ egyik legértékesebb fejlesztőcsapatának új játékait 10 évig az Activision fogja kiadni és terjeszteni az egész világon.

Megdobja az ODST eladásokat a Halo: Reach béta

Legalábbis Stephen McGill, az Xbox divízió európai elnöke szerint. Ez persze nem másért lehetséges, mint az ODST mellé járó Halo: Reach bétakulcs miatt.

Nem adja fel a Halo filmet a Microsoft

Hosszú ideje próbálják meg nyélbe ütni a Halo filmet, ám valami mindig közbejött. Az legfrissebb pletykák Steven Spielberget említik, mint a produkció új nagyfőnökét.

Második helyen nyitott a Dragon Age kiegészítője

A legfrissebb hazai toplista legjobbjai között két újoncot is találunk: a Dragon Age: Origins Awakening című kiegészítője a második, míg a Command & Conquer 4 a negyedik lett.

Második helyen nyitott itthon a God of War III

Itthon is népszerű lett a God of War harmadik része: a PlayStation 3-as címek között rögtön első lett, viszont az összesített listán csak a második helyre futotta neki.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Változatlanul a World of Warcraft, a FIFA 10 és a Call of Duty: Modern Warfare 2 voltak az elmúlt hét legkeresettebb játékai - azért a Euro Truck feltörése meglepett bennünket.