Halo 3: ODST

A népszerű Halo 3 előzményeit bemutató játék, amelyben új főhőst köszönthetünk.
1321360224

Tízéves az első Xbox és a Halo

Mérföldkőhöz érkezett a Microsoft konzolipari jelenléte. Napra pontosan tíz éve jelent meg az első generációs Xbox az amerikai boltokban és vele együtt a Bungie sikerszériájának nyitódarabja, a Halo: Combat Evolved. Mindkét gyöngyszem hatalmas sikereket ért el és ütőképes fegyver lett a rendmondiak kezében.
1321176367

Közel félórás rajongói Halo-film érkezett

Ha már LEGO-val indítottuk a napot, folytassuk is azzal: elkészült Kooberz Studios kisfilmje, melyben a srácok a Halót dolgozzák fel közel félórában. Az anyag minden tekintetben profin sikerült, ami nem is csoda, hiszen a készítők éveket szöszöltek azzal, hogy képkockánként kirakosgassák a történet cselekményeit.
1317988800

Jövőre jöhet a Halo-mozi? Microsoft: nem!

Régóta várunk már a Halo filmfeldolgozására, de csak nem vállalja be senki a leforgatását. Tegnap újabb, de annyira nem ismeretlen pletykák ütötték fel a fejüket a moziváltozattal kapcsolatban, amit azután a Microsoft hamar cáfolt is: a szóbeszédek szerint Steven Spielberg támasztaná fel a projektet jövőre.
1314439210

Benne lesz a Forza 4-ben a Halo Warthogja

A Microsoft ismeri és alkalmazza is bőven az árukapcsolás fogalmát - s ha már a Porschékat nélkülözünk kell a Forza Motorsport 4-ből, a Halo-játékok veszedelmes négykerekűit nem. Ugyan nem vezethetjük a Warthogokat, de kívülről-belülről részletesen megtekinthetjük őket.
1309500000

Októberben jön a következő Halo-regény

Az a probléma, hogy manapság már annyi sikeres játék után jelennek meg regények, hogy aki az összes kedvencéhez kapcsolódó irományt el szeretné olvasni, az örökre bezárkózhat a szobába. Nem segít a dolgon, hogy októberben jön a következő Halo-regény, a Glasslands.
1308045625

Nem készít steampunk játékot a Bungie

A minap az a hír ütötte fel a fejét az interneten, hogy a Halo-széria alkotói egy steampunk projekten dolgoznak, ám a stúdió megerősítette, hogy ennek semmi köze nincs az Activision számára készített új címhez, mely már egy éve nagy titokban készül. Akkor mégis mire fel készültek a sejtelmes képek?
1304172000

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1296486000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.
1295697600

Még több álláslehetőség az új Halo készítőinél

Azt hiszem, annál semmi nem bizonyítja jobban, hogy gőzerővel készül a Halo-folytatás, mint az a tengernyi új munkalehetőség, amit az elmúlt félévben közzétett a 343 Industries. Most újabb tizenkét pozícióra lehet pályázni a Microsoft belsős stúdiójánál.