Halo 3: ODST

A népszerű Halo 3 előzményeit bemutató játék, amelyben új főhőst köszönthetünk.
1293361200

Munkaerőt keres a Microsoft Halo-részlege

A Bungie és a Halo közötti kapcsolat a Halo: Reach megjelenésével véget ért, hiszen a stúdió új kiadóhoz ment, és új projektbe vágott bele. Így Master Chief történetének továbbviteléről most már a Microsoft belsős fejlesztőcsapata, a 343 Industries gondoskodik, akik ezerrel keresik a megfelelő embereket.
1289293243

Call of Duty-szintű sorozattal állhat elő a Bungie

Michael Pachter szerint most, hogy a Bungie tíz évre aláírt az Activisionnel és multiplatform címet fog készíteni, olyan sorozattal állhat elő, amely felérhet akár a Call of Duty-hoz is. Az új projektről ugyan még semmit nem tudunk, de Mr. Pachter szereti megmutatni, mennyire megy neki a jóslás.
1288190112

Az Apple is meg akarta venni a Bungie-t

Folytatjuk a tegnapi sztorit: mint azt már olvashattátok, Steve Jobsban, az Apple atyaúristenében felment a pumpa, mikor megtudta, hogy a Microsoft megveszi az addig főleg Mac-es játékokat fejlesztő Bungie-t. Ahogy az ma kiderült, nem is véletlenül: az Apple-t is érdekelte a csapat.
1288104000

Steve Jobs berágott a Bungie felvásárlására

Ez még akkor történt, amikor a Microsoft vásárolta meg a céget 2000-ben, amivel Xbox-exkluzív fejlesztőkké változtatták a korábban szinte csak Macintosh-játékokat készítő Bungie-t. Steve Jobs mérges lett, így a Microsoft egy külön céggel portoltatott PC-s játékokat a Mac-re.
1285228852

Sűrítené a Halo-megjelenéseket a Microsoft

Phil Spencer alelnök szerint jelenleg nem elég gyakoriak a Halo-megjelenések, a két éves szünetek már nem működnek. Hozzátette, nincs szó arról, hogy évente dobálnák ki az új játékokat, de azért az évről-évre megújuló Call of Duty érdemeit elismeri: mint mondta, van mit tanulni az Activisiontől.
1284466661

Új motort fejleszt az Activision-projekthez a Bungie

Ma jelent meg a Halo: Reach, ezzel pedig a Bungie történetében is egy korszak zárult le. Egy sorozaton dolgozni közel tíz éven át annyira nem izgalmas, ezért is dönthettek úgy a srácok, hogy ideje valami új felé nyitni - ezért töltik a következő tíz évet az Activision szárnyai alatt.
1284450682

Továbbra is jönnek X360-exkluzív FPS-ek

A Halo: Reach megjelenése nem a rendszer utolsó frencsájza az FPS-műfajban - mondja a Microsoft. A cég továbbra is megkülönböztetett figyelemmel vadássza az ígéretes fejlesztéseket, melyek talán a következő klasszikusok lehetnek a platformon.
1283775737

Negyedik helyen nyitott itthon a Mafia II

Jórészt a PC-s eladásoknak köszönhetően lett negyedik a hazai játékeladási toplistán a Mafia második része. A számítógépes élboly erős, nincs mit csodálkozni azon, hogy Vito Scaletta története lecsúszott a dobogóról, amelyet immáron egyébként már nem a Starcraft folytatása ural.
1283164054

Töretlen itthon a Starcraft II sikere

Negyedik hete vezeti a hazai játékeladási toplistákat a Starcraft folytatása, ennek köszönhetően természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya is sorozatban negyedszer kényszerül a dobogó második fokára állni, az aranyérmet pedig átadni a Blizzard legutóbbi üdvöskéjének.
1281263520

Már az új játékra koncentrál a Bungie

Még hetek vannak hátra a Halo: Reach megjelenéséig, a Bungie azonban nem pihen: máris az új projecten dolgoznak, immár az Activision számára.