Halo 3: ODST

A népszerű Halo 3 előzményeit bemutató játék, amelyben új főhőst köszönthetünk.

Hazai eladási toplista - élen nyitott a Dragon Age

Már a csapból is a Dragon Age folyik, s nem csak a sajtó jóvoltából, hanem a játékosok is tettek róla, hogy halljunk még a BioWare új szerepjátékáról.

Hazai eladási toplista - negyedik helyen a Forza 3

Megjelenése után rögtön a negyedik helyen nyitott a Forza Motorsport harmadik része: a helyezés megérdemelt, a játék remekül sikerült!

Hazai eladási toplista - feltörekvőben a Clone Wars

Komolyabb változások nem történtek a hazai játékeladási toplistán, azonban érdemes megfigyelni, hogy az új Clone Wars-játék egyre közelebb kerül a dobogóhoz.

Mit kérnek a csemeték karácsonyra?

A Game Crazy nevet viselő játéküzlet felmérést készített az amerikai gyerekek és tinédzserek között: ki mit - leginkább milyen játékot - kér karácsonyra?

Második helyen nyitott hazánkban az Uncharted 2

Úgy tűnik, lassan itthon is rájövünk, hogy mi a jó, a PlayStation 3-exkluzív Uncharted 2: Among Thieves már az első héten a toplista második helyén nyitott.

Hazai eladási toplista - az élboly változatlan

Ahogy az várható volt, az összesített toplista dobogóján ismét a FIFA 10, a World of Warcraft és a Need for Speed: Shift állnak, s lejjebb sem történtek változások.

Hazai eladási toplista - az élen nyitott a FIFA 10

A Nintendo-konzolok kivételével minden platformon, s így összesítve is tarolt a FIFA 10. Nem nagy meglepetés, tavaly pontosan ugyanez történt.

Két és fél milliós eladásnáll tart a Halo 3: ODST

Akinek eddig kétsége lett volna felőle, most meggyőződhet arról, hogy a Halo 3: ODST sikercím - a játékból két hét alatt 2.5 millió példány kelt el.

2015-ig bizotsan lesz a Halo franchise

A Microsoft egyik embere, Frank O' Connor, aki a Halo sorozatért felelős elárulta, hogy még hat évig biztosan életképes a sorozat, de nem csak játékként.

Hazai eladási toplista - tarolt a Halo 3: ODST

Még a Need for Speed: Shiftet is legyűrte a Halo 3: ODST, az előrendelői akciók révén pedig a Ninety Nine Nights és a Kingdom Under Fire eladásai is fellendültek.