Halo Legends: The Duel - a Halo anime új része

Link másolása
Nyilván minden Halo-rajongó tud az első japán animációs projektről, a Halo Legendsről, melynek egyik epizódját most végre bárki megnézheti.
Nyilván minden Halo-rajongó tud az első japán animációs projektről, a Halo Legendsről, melynek egyik epizódját most végre bárki megnézheti.


A sorozatot több animációs cég készíti, több szemszögből és több epizóddal. A Legends Xbox Live-on hamarosan elérhető lesz, míg a DVD- és BD-kiadások jövőre tolódtak. A Halo Waypointon a minap megjelent a The Duel című epizód és a GT-nek hála az oldalukra is felkerült a filmecske, mely az Elite-ek életét mutatja be. Az animáció kicsit más, mint a megszokott, talán elsőre sok Halo-fannak nem fog tetszeni.
4.
4.
FeroxX
érdekes az animáció, nekem tetszik, a régi nintendo dolgokra emlékeztet, 'killer intstinct' stb.
3.
3.
Ca$h
Waypointon, HD-ban, kifejezetten jól nézett kis és nagyon hangulatos is volt... egyedi!
2.
2.
wildláma
jó szar egy valami, az egyik video jobb volt 1000x amikor egy Spartan meg néhány ODST-s van benne, mert az rajzolt is volt, ez kb mint egy átvezető egy játékba.
1.
1.
petimanus
Nem néztem végig, csak végigfutottam rajta. Majd megnézem, ha lesz jobb minőségű képpel. Szerintem nem néz ki rosszul, csak az animáció olyan furcsa. Amikor áll a karakter olyan élettelen, aztán megmozdul valamilyen tagja és a test élettelen, mint valami bábú. De azért jó :D Szerintem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...