Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
1656514772

Kyle MacLachlan is csatlakozott a Fallout-sorozathoz

Egyre izgalmasabban fest az Amazon Studios szárnyai alatt készülő Fallout-tévésorozat szereplőgárdája. Három újabb színész, köztük Kyle MacLachlan is részt vesz a produkcióban.
1656244800

Fallout London - káprázatosan fest a Fallout 4 modja

Jól tudjuk, hogy a modderek gyakran csodákra képesek, a Bethesda-játékokat buheráló közösség pedig a legjobbak közül is kitűnik. A Fallout London fejlesztői elképzelték, milyen lehetett a világvége a briteknél.
1648829040

Ella Purnell is csatlakozott a Fallout-sorozathoz

Idén veszi kezdetét a Fallout-sorozat forgatása, szóval a következő hetekben, hónapokban sűrűn érkezhetnek majd a hírek a színészgárda felől. A minap kiderült, hogy Ella Purnell személyében megvan a női főszereplőnk is.
1645261217

Walton Goggins lesz a Fallout-sorozat főhőse

A Deadline jelentette, hogy Walton Goggins lesz a Fallout-sorozat főhőse. Az Amazon Prime Videóra készülő élőszereplős adaptációt a Jonathan Nolan- és Lisa Joy-féle Kilter Films produkciós cég készíti.
1643209240

Fillérekért szerezhető be a Skyrim és a Fallout 4

Már eddig is bagóért be lehetett zsebelni a Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y bundle-t, de a Microsoft most fogta magát, és még arra a kedvezményre is rátett egy lapáttal.
1641556812

Idén végre elkezdődik a Fallout-sorozat forgatása

A Deadline és a Variety jelentése szerint közel kétévnyi hallgatás után idén végre megkezdődnek a Fallout-sorozat forgatási munkálatai. Az első részt a korábban producernek beharangozott Jonathan Nolan, a Westworld társalkotója jegyzi majd.
1630070100

Egy veterán fejlesztővel szegényebb lett a Bethesda

Jeff Gardiner több mint 15 év közös munka után távozik a Bethesda Game Studiostól, hogy újabb kihívások elé nézzen. Gardiner többek között dolgozott az utóbbi három Fallout-epizódon, a Skyrimen és az Oblivionon is.
1615626000

FPS Boostot kapnak Xboxon a Bethesda-játékok

Miután hivatalosan is végbement a Microsoft-Bethesda deal, és a fejlesztőstúdió számos játéka az Xbox Game Passen landolt, máris itt a következő jó hír. Az új konzolokon az eddiginél magasabb fps-sel játszhatunk majd számos játékot.
1614254400

Perlik a Bethesdát a Fallout 4 Creation Clubja miatt

A csoportos kereset benyújtói szerint a Bethesda megtévesztette a vásárlóit, amikor azt ígérte, a Season Pass-szel minden Fallout 4-hez kiadott DLC-hez hozzáférnek, majd a Creation Clubban külön kezdett letölthető tartalmakat árulni.
1605963600

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.