Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
1304521200

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.
1301738426

Elbocsátások a Kaos és a Volition csapatánál

A THQ megerősítette, hogy 30 dolgozójától kénytelen megválni, a leépítés a Homefrontot nyélbe ütő Kaos Studiost és a Red Faction játékokért felelős Volitiont érintette. A kiadó elmondása szerint úgy kell igazítani a munkaerőt, hogy az megfeleljen a stúdiók jelenlegi szükségleteinek. Kár.
1301657371

Befutott az első Saints Row: The Third teaser

A Saints Row harmadik részéről egyre több információ lát napvilágot, a látnivalókat viszont szűken mérte eddig a THQ és a Volition csapata. Képből ugyan kaptunk néhányat, trailer viszont még nem érkezett - a mostani teaser előzetes is csak nagyon rövid időre enged betekintést az új játékba.
1301398232

Egy raklap Saints Row: The Third kép érkezett

A Game Informer jóvoltából tobzódhatunk a friss, ropogós screenshotokban a Volition gengszterjátékának új felvonásából. Már nem néz ki olyan rútul a játék, mint arról az első kép alapján következtettünk, ráadásul olyan fegyvereket vehetünk a kezünkbe, mint egy orbitális műbráner.
1299825126

Saints Row: The Third - bővebben a fegyverekről

A Game Informer magazin jóvoltából további részletek kerültek napvilágra a Volition kőkemény bandaháborúkat felvonultató Saints Rowjának harmadik részéről. A hagyományos pisztolyok és géppuskák mellett egészen érdekes cuccokkal is bővül a repertoárunk. Emellett befutott az első ingame kép is!
1299681443

Kimarad a Saints Row 3-ból a multiplayer

A Game Informer magazin jóvoltából kiszivárogtak az első konkrét információk a Saints Row: The Thirdről. A játékban ezúttal nem lesz multiplayer, kapunk animációgyorsító gombokat, és egy nagyon ütős kütyüt is, amivel távirányíthatóvá válnak az autók, a repülők és a tankok.
1299146451

Saints Row: The Third - formálisan is bejelentve

Ugyan már szinte biztosan tudtuk, hogy készül a Volition nyílt világú gengszterjátékának következő része, a THQ csak most élt a hivatalos bejelentés eszközével. Minden előzetes felvetés igaznak bizonyult: tényleg az év végén érkezik a játék, és egy elit bűnszervezet fejét irányíthatjuk benne.
1298270371

Saints Row 3 - kiszivárogtak az első részletek

A NeoGAF magazin jóvoltából megérkeztek az első artworkök a Saints Row harmadik részéből. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, ha minden igaz, ezeket a képeket találjuk majd a legfrissebb Game Informer magazinban. Johnny Gat karaktere visszatér, illetve az év végén esedékes a megjelenés.
1296734438

Frissítette megjelenési ütemtervét a THQ

A kiadó vezérigazgatója, Brian Farrell leplezte le a cég legnagyobb húzócímeinek várható megjelenési időpontját, amire szükség is volt, elvégre az amerikai befektetők nem voltak elragadtatva az utolsó bevételi eredményektől. A THQ-nak szüksége van arra, hogy leporolja a Saints Row 3-at és a Warhammer-jogokat.
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.