Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
1320318004

Kisautók lezúzása a Saints Row új trailerében

Ugye a vérbeli autófanok nem igazán csipázzák a környezetkímélő kisautókat. Az elektromos vagy bioetanolos verdák igazából csak arra jók, hogy eljussunk velük a bevásárlóközpontokig - jól tudták ezt a Saints Row: The Third készítői is, az új trailerben le is zúzzák az egyiket.
1320220849

Befutott a Saints Row: The Third gépigénye

A Volition közölte legújabb nyílt világú gengszterjátékának gépigényét. Az már biztos, hogy egy combosabb konfiguráció birtokában ez a verzió tűnik a legpofásabbnak a konzolos társai mellett, de megijedni nem kell, a követelmények nem olyan durvák, ha nem akarunk teljes grafikai orgazmust.
1319803200

Két elmebetegséggel erősít az új Saints Row

A fejlesztők újra és újra hangsúlyozzák: a Saints Row: The Third azért fog igazán különbözni a GTA-tól, mert egyáltalán nem veszi komolyan magát. S mivel nem veszi komolyan magát, a készítők az összes elmebeteg ötletüket beledobálhatták egy játékba. Ebből kapunk most ízelítőt.
1318917628

Saints Row: The Third - fityisz az FPS-eknek

Tudjuk, hogy nem kell komolyan venni a Saints Row új részét, a fejlesztők már számos alkalommal bizonyították, hogy humor terén igazán elemükben érezhetik magukat. A legújabb trailerben olyan slágercímeket parodizálnak ki, mint a Battlefield 3 és a Modern Warfare 3. Nevessünk együtt!
1317286849

Saints Row: The Third - Genkis doki agymenése

Genkis professzor valóságshowja kedvez az igazán agyament dolgok rajongóinak - ki ide betévedsz, számolj azzal, hogy halálos csapdák kereszttüzébe kerülsz. Nem lehet könnyű feldolgozni az ott látottakat: a színes macskajelmezbe bújt doktor ott tesz keresztbe, ahol nem is várnád.
1316180387

Itagakival is játszhatunk az új Saints Rowban

Mikorra is időzíthette volna a THQ a "nagy" bejelentését, mint a Japánban zajló TGS-re, miszerint Tomonobu Itagaki, a neves játékdesigner is játszható karakter lesz a Saints Row: The Thirdben. Kellett ez nekünk, szükségünk van rá? Ekkora kultusz lengi be Ninja Gaiden atyját? A kiadó szerint igen.
1315897232

Saints Row: The Third - fricska a Tronnak

A Volition kidobta a Saints Row harmadik részének legújabb előzetesét, melyben a Decker banda mindennapjaiba tekinthetünk bele. Másodállásban vérbeli cyberbűnözők, sokkal jobban értik a dolgokat, mint a Disney Tron című sci-fijének bugyuta hősei. Utóbbinak mutat egy nagy fityiszt a játék.
1315728000

Stratégiát vált a THQ

A THQ eddig sem volt az üzleti stratégia abszolút királya, de úgy néz ki, hogy a vezetői váltásokkal és a stratégia átalakításával most talán végre a helyes irányba mozdulnak - a játékosok, azaz a mi szemszögünkből legalábbis biztosan. Kevesebb, de jobb és nagyobb játékot ígérnek.
1315327198

Saints Row 3 - fejlesztések a járművek terén

Újabb videó érkezett a Saints Row harmadik részéről, amely a járműveket érintő változtatásokat és újdonságokat foglalja össze. A Volition srácai viszonylag szokatlan módon nem fejlesztői videonaplót készítettek, a blogukon írták le a lényeget, a mostani trailer csak illusztrációként szolgál.
1313663574

GC 2011: Saints Row: The Third keménykedés

Mióta a Saints Row fejlesztői úgy döntöttek, teljesen feladják a GTA-féle komoly irányvonalat, és helyette inkább az abszolút elmebetegségbe vetik magukat, egyre szimpatikusabb a játék. A GamesComon bemutatott előzetesben megismerhetjük az egyik helyi keményarcot, a Sétáló Apokalipszist. Jól hangzik?