Army of Two: The 40th Day

Készül az Army of Two folytatása: a The 40th Day PlayStation 3 és Xbox 360 mellett immáron PSP-re is elkészül.

E3 2009: Az Electronic Arts kiállításra szánt játékai

Az Activision után a Electronic Arts is bejelentette, hogy miket visz a következő héten megrendezendő kiállításra. Szép hosszú listát állítottak össze!

Giga galériafrissítés a reggeli kakaó mellé

Lassan itt a hétvége, mi meg még nem is galériáztunk a héten. De bepótolva minden hiányosságot, következzenek az elmúlt napok legütősebb screenshotjai.

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

Army of Two: The 40th Day - Az első mozgókép

Az EA Games által fejlesztett Army of Two folytatása az idei esztendő végén jelenik meg, ma pedig befutott az első mozgókép, ingame jelenetekkel.

AoT, Fallout és Fight Night - interjútrió ebédhez

Három nagyszerű játéknak is megszólalnak a fejlesztői - terítéken az Army of Two: The 40th Day, az új Fallout 3 kiegészítő, és a Fight Night Round 4!

Friss képek csütörtök délelőttre

Alpha Protocol, Army of Two 2, Fight Night, Ghostbusters, GTA, Just Cause, Star Wars, The King of Fighters, és még sok más friss kép a galériánkban!

Bemutatkozik az Army of Two: The 40th Day

Ahogy azt megígérte, az Electronic Arts montreali stúdiója bemutatta az Army of Two folytatását, amely The 40th Day alcímmel készül PS3-ra, X360-ra és PSP-re.

Szinte biztos: bemutatkozik az Army of Two 2

Ahogy arra számítani lehetett, a jövő héten valószínűleg az Army of Two várva-várt folytatását fogják leleplezni a bejelentésnek szentelt extra rendezvényen.

Jövő héten bemutatkozhat az Army of Two 2?

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a jövő héten bejelentésre készül, amelyet ráadásul egy kizárólag sajtósoknak szóló, bejelentés előtti bulival is megünnepel.

Újabb folytatásokat készít az Electronic Arts

Az EA munkatársai egymástól függetlenül árulták el, hogy néhány címük hamarosan újabb résszel gazdagodik, s ezúttal nem a FIFA-ra vagy a Simsre kell gondolni!