Army of Two: The 40th Day

Készül az Army of Two folytatása: a The 40th Day PlayStation 3 és Xbox 360 mellett immáron PSP-re is elkészül.

Hazai eladási toplista - negyedik az új Army of Two

Negyedik helyen nyitott a legújabb eladási toplistán a két hete boltokba került Army of Two: The 40th Day. Három ok miatt csúszott le a dobogóról.

Army of Two: The 40th Day

Az egész csak egy könnyű melónak indult, aztán hirtelen épületek robbantak fel és dőltek össze, egyik a másik után. Rios és Salem azt se tudták hova fordítsák döbbent tekintetüket, csak egy dolog vezérelte őket, hogy kijussanak ebből a földi pokolból. Aztán beindult az olajozott gépezet, a kétszemélyes hadsereg, csak úgy repkedtek a golyók, robbantak a gránátok, Sanghaj romokban. Egy titkos terrorszervezet csúnyán rajtaütött eme békés városon de két legény még talpon van, és velük nem valami könnyű elbánni!

Army of Two: The 40th Day kedvcsinálók érkeztek

Ma jelent meg az EA Montreal játéka, amely a többjátékos mókára helyezi a hangsúlyt, és remek kalandokat ígér mindazoknak, akik szeretnek csapatban játszani.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre megjelenik az Army of Two folytatása, de boltokba kerül az idei téli olimpia hivatalos játéka és a felújított Serious Sam konzolos változata is.

Milyen játékokat várhatunk januárban?

A Gametrailers elkészítette a 2010 első havában megjelenő játékok kedvcsinálóját, amelyek között olyan nevek vannak, mint a Bayonetta, Mass Effect 2 stb.

Army of Two: The 40th Day - PSP-s trailer

Hamarosan érkezik az Army of Two: The 40th Day Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és nem utolsó sorban a Sony kézikonzoljára, PSP-re, amelyen szintén remek lesz a játék.

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Army of Two: The 40th Day - Többjátékos móka

Hamarosan megjelenik az Army of Two folytatása, amelyben ismét a többjátékos mókán lesz a hangsúly, ahogy az az első rész esetében is volt.