The Beatles: Rock Band

Gitáros, dobolós, éneklős játék a Gutiar Hero első részeit és a Rock Band sorozatot jegyző Harmonixtól. A játék Playstation 3-ra, Wii-re és Xbox 360-ra is elkészült.

E3 2009: Képeken az új Xbox 360 játékok

Friss screenshotok a Microsoft konferencia főszereplőiről: Alan Wake, COD, Crackdown 2, Forza 3, Halo ODST, Left 4 Dead, The Beatles, és persze NATAL!

E3 2009: Videók a nulladik napról

A nulladik nap megannyi érdekességet tartogatott számunkra, láthatunk videókat arról, hogy mire számíthatunk ezután, valamint a Microsoft konferenciájáról is.

E3 2009: Microsoft konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft konferenciájával hivatalosan is megnyílt az idei E3. Az előadásról élőben tudósítunk, hogy egyetlen bejelentésről se maradhassatok le!

Nincsen kedd galériafrissítés nélkül!

Battlefield: Heroes, Bionic Commando, Dantes Inferno, Sacred 2, Star Trek, Star Wars, Terminator Salvation, The Beatles és még sok más kedd estére!

Kiadatlan dalok a Beatles-játékban

A The Beatles: Rock Band című gitáros, dobolós, énekelős játékban olyan dalokat is hallhatunk majd, amelyek eddig nem mutatkoztak be a közönség előtt.

Szeptemberben jön a The Beatles: Rock Band

A Harmonix bejelentette, hogy a gombafejű zenekar főszereplésével készülő The Beatles: Rock Band szeptember kilencedikén kerül a boltok polcaira.

Idén nem lesz új Rock Band játék

A Consumer Electronics Show során sikerült elcsípni a Harmonix egyik munkatársát, aki számos érdekességet árult el a Rock Band széria és a cég jövőjével kapcsolatban.

Játék formájában tér vissza a The Beatles

John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr hamarosan játék formájában tér vissza közénk, köszönhetően az MTV Gamesnek!