Assassins Creed II

A nagysikerű Assassins Creed folytatása, amely a reneszánsz kor idején játszódik, Itáliában.
1396180800

Az emberek évente Assassin's Creedet akarnak

Ezt nem más mondta, mint a Ubisoft igazgatója, aki szerint "hülyék lennének", ha nem elégítenék ki ezt az igényt. Minden korábbi nyilatkozattal ellentétben tehát egy darabig marad az évenkénti megjelenés.
1392462000

Társasjáték készül az Assassin's Creed alapján

Társasjáték készül az Assassin's Creed alapján, az Assassin's Creed: Arena az Assassin's Creed: Revelations helyszínére és karaktereire épít, és még február végén a boltokba kerül, ha minden igaz.
1390482000

Megvan az Assassin's Creed-film rendezője?

Ha igazak a pletykák, megvan az Assassin's Creed moziváltozatának rendezője, persze ha őszinték akarunk lenni, nem biztos, hogy ennek a hírnek, illetve magának az úriembernek örülnünk kellene.
1387526450

Jövőre két Assassin's Creedet kapunk?

Lapértesülések szerint a Ubisoft egyszerre két Assassin's Creed-játékon dolgozik, melyek 2014-ben látnak napvilágot. Ráadásul mindkét produktum nagygépes verzió lesz, egyik sem holmi mobilos mellékág.
1384344000

Megvan az Assassin's Creed-film dátuma

Napra pontos dátumot kapott az Assassin's Creed filmváltozata, igaz, azt még mindig nem tudjuk, hogy melyik játékot fogja alapul venni az adaptáció. Ha egyáltalán konkrét játékra építkezik...
1383670800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a hétfőt már túléltük, a heti játékmegjelenések java még hátravan: sűrűnek ígérkeznek a következő napok, amin persze aligha van okunk meglepődni az ünnepi szezon közeledtével.
1380902418

Jön az Assassin’s Creed: Heritage Collection

Még egy gyűjteményes kiadást kap az Assassin's Creed-sorozat. Mindhárom platformra novemberben érkezik az Assassin’s Creed: Heritage Collection, amely az eddig megjelent részeket tartalmazza Altairrel, Ezio-val és Connorral.
1380801600

Miért késik mindig a PC-s Assassin's Creed?

Amióta az Assassin's Creed-sorozat létezik, az egyes epizódok PC-s változatai mindig késtek. Bár valószínűleg sokkan meg tudják tippelni, hogy ennek mi az oka, a fejlesztők azért elmagyarázták.
1376748053

A Wolverine írója jegyzi az Assassin's Creed-filmet

Úgy tűnik, hogy a Ubisoftnak nem jött be annyira a korábbi forgatókönyvíró, Michael Lesslie munkája, s felkérte Scott Franket arra, hogy átdolgozza az Assassin's Creed-mozifilm scripjét. Cseberből vederbe?
1375691700

Már kitalálták az Assassin's Creed végét

Noha egyelőre semmi jelét nem adja a Ubisoft annak, hogy be szeretné fejezni az Assasin's Creed-sorozatot, a negyedik rész direktora szerint arra már vannak ötleteik, hogy mi legyen a történet vége.