LEGO Rock Band

A Traveller's Tale következő LEGO témában készülő játéka a Rock Band, kockafejű Freddie Mercury-val!
1298984400

Harmonix - előre a mozgásérzékelés világába

Az első Guitar Hero megalkotásával gyakorlatilag a Harmonix találta fel újra a zenei játékok műfaját, s habár a cég közben kiadót váltott, elkészítette a Rock Bandet, az Activision pedig kivégezte a zsánert, a stúdió úgy gondolja, megtalálták a helyes irányt. Ez a mozgásérzékelős játék.
1297436400

A Rock Band él, és Guitar Hero DLC-k is lesznek

Bár a Rock Band fejlesztőinek sora sem megy könnyen mostanság, a Guitar Hero legfőbb konkurense továbbra is létezik. Elemzők egyébként már azt is megvitatták, hogy vajon végleg, vagy csak pár évre kellett elbúcsúznunk a Guitar Hero-tól? Az biztos, hogy a következő generáció előtt nem látjuk viszont a sorozatot.
1297155646

Leépítések a Rock Band fejlesztőinél

Most, hogy a Harmonixot felvásárolták, kezdetét veheti az újraszervezés: a hírek szerint leépítések várhatóak a Rock Band fejlesztőinél, mert a csapat jelenlegi - valljuk be, nem túl nagy kaliberű - projektjeihez kevesebb emberre van szükségük. Pontos számokat nem ismerünk.
1296900031

Lehúzta a rolót az MTV Games

A világ vezető zenei televíziós csatornája állítólag nem kíván többet játékkiadással foglalkozni, s az erre szakosodott MTV Games a jelek szerint bezárta a kapuit. A Rock Band felett bábáskodó cég állítólag komoly pénzügyi gondokkal küzdött, ezért váltak meg korábban a Harmonix csapatától is.
1294221600

50 dollárért vásárolták fel a Rock Band fejlesztőit

Karácsony előtt újra függetlenné vált a Rock Band és a Dance Central játékokat jegyző Harmonix, miután az őket birtokló Viacom eladta őket a Harmonix-SBE Holdings nevet viselő cégnek. A Wall Street Journal értesülései szerint ráadásul nem is drágán: mindössze 50 dollárt kértek a csapatért.
1293195600

Függetlenné váltak a Rock Band fejlesztői

Érdekes dolog egy ilyen hírt látni a mai világban, hiszen általában pont felvásárlásokról és bezárásokról szoktunk írni. Mindenesetre felüdülés, hogy ezúttal egy stúdió vásárolta meg saját magát, s így kiszabadultak a nagy kiadók igájából, teljesen függetlenné válva.
1289557832

Lepattintanák a Rock Band fejlesztőit

Talán a zenés ritmusjátékok zsánerének döglődését jelzi, hogy a Guitar Hero, a Rock Band és a Dance Central játékokat is fejlesztő Harmonixot el akarja adni a tulajdonosa, a Viacom - nekik aztán nem sokat számít, hogy a Rock Band 3 és a Dance Central is óriási kritikai sikernek örvend.
1278425460

Eligazolt a Rock Band 3 vezető dizájnere

Dan Teasdale a Rock Band 3 vezető dizájnereként dolgozott a Harmonixnál, a hétvégén azonban bejelentette, hogy máshol folytatja pályafutását.
1269184200

Mennyire népszerű a Rock Band Network?

Elemzők felmérték a nemrégiben elindult Rock Band Network népszerűségét, s az általa termelt anyagi hasznot. Kiderül az is, melyek a legnépszerűbb letölhető dalok.
1268934840

Rock Band: letölthető a Cartman-féle Pokerface

A South Park is elővette egy kicsit Lady Gaga klasszikusát, s a Cartman által énekelt kiváló Pokerface-feldolgozás már letölthető az Xbox 360-as Rock Bandhez.