LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

Készül a LEGO Indiana Jones folytatása, amely a negyedik film eseményeit dolgozza majd fel.
1258930800

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

Míg a LEGO Star Wars sikeresen lelőtte az akkor még premier előtt álló Star Wars III összes kulcsjelenetét, addig a LEGO Indiana Jones esetében ezt nem kockáztatták meg a fejlesztők. Az első rész csupán az eredeti trilógiát dolgozta fel, s másfél évet kellett várni, mire a negyedik rész is a LEGO-játékok specialistájává előlépett Traveller’s Tales műtőasztalára került.
1258386720

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alighanem az ősz egyik legsűrűbb hetébe léptünk: jön az Assassin's Creed II, a Left 4 Dead 2, a God of War Collection, a Tony Hawk: Ride és az új Mario-játék is.
1251106800

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!
1243671000

LEGO Indiana Jones - a kaland folytatódik

The Adventure Continues alcímmel hivatalosan is bejelentették a LEGO Indiana Jones folytatását, amely új jelenetekkel és pályaszerkesztővel várja a játékosokat.
1237146660

Folytatódik a LEGO Indy, jön a Harry Potter

A Traveller's Tales egyik animátora kotyogta el életrajzában, hogy a csapat már dolgozik a LEGO Indiana Jones folytatásán és Harry Potter kalandjainak feldolgozásán.