LEGO Indiana Jones - a kaland folytatódik

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
The Adventure Continues alcímmel hivatalosan is bejelentették a LEGO Indiana Jones folytatását, amely új jelenetekkel és pályaszerkesztővel várja a játékosokat.
The Adventure Continues alcímmel hivatalosan is bejelentették a LEGO Indiana Jones folytatását, amely új jelenetekkel és pályaszerkesztővel várja a játékosokat.


Ahogy arra számítani lehetett, az új rész leginkább a negyedik film (Kingdom of the Crystal Skull) feldolgozására koncentrál, ám nem kis meglepetésünkre a bejelentés szerint a korábbi részekből is kapunk új jeleneteket, így többek között a shanghaji autós üldözésnek is részesei lehetünk majd. Ha mindez nem lenne elég, a játékosok az új pályaszerkesztőben saját térképeket készíthetnek, amelyeket LittleBigPlanet-módra barátaikkal is megoszthatnak a világhálón keresztül. A játékmenet alapvetően a régi lesz, de természetesen az új szereplők (összesen mintegy 60 karakter lesz játszható a játék végére), fegyverek (mint a továbbfejlesztett ostor), képességek és járgányok nem maradnak el. Az új LEGO Indy 2 ősszel kerül boltokba, a PS2 kivételével minden platformon kipróbálható lesz.

10.
10.
Jocilus
Már csak arra leszek kíváncsi,hogy mennyibe fog kerülni xbox-ra!
9.
9.
Slik
Szerintem is rohadt jók a LEGO gamek... Szegény PS2 :(
8.
8.
OldM4n
Jópofának indultak a LEGO játékok, de én már unom, túl sok van belőle. Annyira nem nagy szám, mint játék! Ha meg legózni akarok, leülök az egyik gyerekkel...
7.
7.
fojesz
5: Nem tudom, a sajtóközleményben nem szerepelt, de gyanítom, hogy csak elírás lehet. Olyan nincs, hogy egy ilyen játékot nem adnak ki PS2-re. Viszont míg nem látunk hivatalos forrást, addig így írtuk.
6.
6.
Jocilus
EZAZ!!!Éljen!!Én imádom ezt a játékot!Nekem megvan az első része és kurvajó!!!Ajánlom mindenkinek!!!
5.
5.
farkasmilan
4.
4.
laptop12
nekem eddig a legokban csak a lego star wars 123 456 tetszett, de ez jól hangzik, kiváncsian várom az előzetesét
3.
3.
duso
rohadt jók a lego játékok az indiana jones ritka jó volt

2.
2.
damien!!!
Szerintem nagyon jók a LEGO játékok mondjuk az Indy-sel még nem jáccotam. De ezt várom. Am az Indy 4 sztem nem lett túl jó...
1.
1.
HomoLudens
Érnek ezek a lego játékok 10 ezer forintot? Mert eddig még mindig csak átsiklottam fölöttük de ha ennyi jön belőle akkor csak nem lehetnek rosszak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...