Painkiller: Resurrection

A 2004-ben megjelent Painkiller legújabb része, amely az eredeti epizódhoz hasonló stílussal várja a rajongókat.

E3 2021: A Saber készíti az új Painkiller-játékot

Jókora bejelentés indította a Koch Primetime műsorát. Hivatalosan is megerősítették, hogy újjáéled a szunnyadó Painkiller-franchise, az új játékon pedig nem más, mint a Saber Interactive csapata dolgozik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.

Letölthető a Painkiller: Resurrection demója

Kissé terebélyesre sikerült a Painkiller folytatásának demója, 1.4 gigabájt szabad helyre lesz szükségünk, ha ismét irtani szeretnénk a pokol hordáit.

Az első Painkiller: Resurrection mozgókép

A JoWood feltámasztja a néhány éve oly sikeres sorozatát, amelynek új epizódja a Painkiller: Resurrection címet viseli, és megérkezett az első videó.

E3 2009: Újabb nagy adag screenshot LA-ből

Újabb nagy adag screenshot érkezett Los Angelesből, az E3 Expo-ról. A felhozatal ezúttal is pazar, de már érezni, hogy kezd lecsengeni az őrület.

Painkiller: Resurrection képtrió

A bejelentést követően meg is érkeztek az első képek a Painkiller feltámasztásából, amely stílusosan a Resurrection alcímet viseli és még idén megjelenik.

Már készül a Painkiller: Resurrection

2004-ben jelent meg az első Painkiller, amely elnyerte a műfaj szerelmeseinek tetszését, majd két sikertelen kiegészítő után feledésbe merült a sorozat.