Fallout: New Vegas PC, PS3, X360

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
1515081619

Alakul a Fallout 4: New Vegas

Lelkes modderek azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy elkészítik a Fallout: New Vegast a Fallout 4 motorjával. A projekt szépen halad, erről te is meggyőződhetsz a legújabb gameplay videó segítségével.
1505746809

Bethesda-játékok a Humble nyár végi akciójában

Ütős akciókkal ünnepli a Humble Store a nyár végét, és ennek keretében a Bethesda játékait kaparinthatjuk meg a héten jelentős kedvezménnyel. Fallout-, Doom-, Wolfenstein- és Dishonored-címek olcsón!
1458909169

A hét legjobb játékakciói

A hétvégén hivatalosan is itt a tavasz, és jön a húsvét is, amit több helyen is komoly leárazásokkal ünnepelnek. A Steamen Ubisoft-címeket lehet nagyon olcsón megvenni, Xboxon pedig elrajtolt a tavaszi nagy kiárusítás.
1448802019

Elkészült a Fallout 1 remake-je

Érdekes hír látott napvilágot a tősgyökeres Fallout-rajongók számára, ami mellett mi sem mehetünk el: modderek átírták az első Falloutot a Fallout: New Vegas alá. Ha csalódtál a negyedik részben, most figyelj!
1441292400

Nagyon szeretnénk: jön a Fallout Monopoly

Valószínűleg a negyedik résszel egy időben kerül majd boltokba a legújabb Monopoly-kiadás, amely a Fallout-sorozatot veszi alapul. Sajnos egyelőre csak egy borítótervet mutattak róla.
1437724800

Rajongók figyelmébe: jön a Fallout Anthology

Már egy Fallout-bejelentés is érkezett a QuakeConról, Pete Hines rántotta le a leplet a Fallout Anthology nevű pakkról, amely különleges csomagolásban szállítja majd a sorozat eddig megjelent részeit.
1424357040

Már megint perrel fenyegetőzik a ZeniMax

A Bethesda anyacége, a ZeniMax megint perrel fenyegetőzik, a cég ügyvédei azt követelik egy független fejlesztőtől, hogy változtassa meg a játéka nevét. Tippeljetek, mi nem tetszik nekik a Fortress Fallout címben!
1416139200

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.
1395050400

Teaseren a Fallout Lost/Found

Ha az új Fallout-játékot nem is nagyon akarják bemutatni, rajongói filmekből azért akad bőséggel: ilyen lesz a Fallout Lost/Found is, aminek a minap kaptuk meg a teaser trailerét.
1393354800

Blogajánló: Contrast, Fallout, Assassin's Creed

Árnyékot irányítunk egy posztapokaliptikus világban, miközben hajónkon lobog egy fekete zászló. Nincs is ennél mámorítóbb játék Xbanyek Egyre. Az eheti blogajánlónk következik.