Fallout: New Vegas PC, PS3, X360

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
1311078600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben alig találtunk a fogunkra való játékot, most meglehetősen kellemesen sikerült a felhozatal. Sőt azt is megkockáztatnánk, hogy mindegyik játék ismerős cím, az pedig már más kérdés, hogy olvasóink közül hányan fogják kipróbálni az új Hupikék Törpikék adaptációt.
1310475656

Fallout: New Vegas - Old World Blues kedvcsináló

Habár szinte semmi nem megy simán az Obsidiannak, ha a New Vegas DLC-iről van szó, jelen állás szerint jövő héten érkezik az Old World Blues. Reméljük, ezúttal nem kell aggódni, nem lesznek korrupt mentéseink, és nem csúszik más hiba sem a gépezetbe. Előzetesünk is van hozzá.
1309345259

Huszonöt éves lett a Bethesda

Tegnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a marylandi Rockville-ben székelő vállalat, portfóliójában számos nagysikerű frencsájz áll, gondoljunk csak a The Elder Scrollsra, vagy mostanában a Falloutra. Az utóbbi időkben olyan nagynevű csapatokkal bővült a cég, mint az id Software.
1308818954

Egy hónap múlva jön az új Fallout: New Vegas DLC

Bár az eredeti tervek szerint már meg kellett volna jelennie, végül csak július közepén érkezik meg a Fallout: New Vegas harmadik DLC-je, az Old World Blues. Sebaj, a csomagra megéri várni, elvégre nem csak új tartalmakat, de általános javítást is várhatunk tőle néhány másik extrával egyetemben.
1305903600

New Vegas - néhány mentésnél hibás az új DLC

Ha kacagni szeretnénk egy jót, elég csak megnézni, hogy mit fejleszt éppen az Obsidian, mert az biztos, hogy tele lesz a legkülönfélébb bugokkal. Nem csak az alapjáték hemzsegett a hibáktól, később az Xbox 360-as patchcsel is akadtak gondok, most pedig az új tartalmi csomagot sem kerüli el a szerencsétlenség.
1305545400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.
1305128760

Előzetesen a Fallout: New Vegas új DLC-je

Jövő héten válik letölthetővé a Fallout: New Vegas legújabb DLC-je, a Honest Hearts. A kiegészítő először PC-n és Xbox 360-on válik letölthetővé, majd pedig - ha a PlayStation Store újraműködik - jön a PS3-as változat is. A Bethesda a minap bemutatta a csomag első trailerét, csekkoljátok!
1304514054

Három új DLC érkezik a Fallout: New Vegashoz

Alighogy sikerült kiköszörülnie a csorbát az Obsidiannak, miután gondok voltak az Xbox 360-as változat mentéseivel, a srácok, úgy látszik, szárnyra kaptak, és rögtön három új DLC-t jelentettek be a New Vegashoz. Az első csomag már május 17-én elérhetővé válik, egyszerre mindhárom platformra.
1304179200

Fallout: New Vegas - hibás az új X360-as javítás

Szegény New Vegasnak nem igazán volt könnyű születése: már az alapverzió is hemzsegett a hibáktól, amit aztán sietve próbált javítani az Obsidian Entertainment. Sikerült is, egészen a legutolsó Xbox 360-as update-ig, ami patchhez méltatlan módon további bugokat csempészett a játékba.
1303905600

Leépítések várhatók az Obsidiannál

Az Obsidian az elmúlt egy évben három játékon dolgozott, most azonban látszólag pihenőre rendezkedik be: az elmúlt napokban több munkatársat is elbocsátottak a cégtől, ráadásul nem sejtet túl sok jót, hogy több olyan kolléga is akad közöttük, aki valamilyen magasabb pozíciót töltött be a csapatnál.