Brink PC, PS3, X360

A Bethesda és a Splash Damage közös gyermeke, amely a nem is olyan távoli jövőben játszódik.
1304928000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezúttal rövid, de relatíve sűrű listával szolgálhatunk a heti játékmegjelenések rovat keretében. Hamarosan visszatérnek a Karib-tenger kalózai, így kaptunk egy LEGO-változatot, és végre belekukkanthatunk a Splash Damage új, cseppet sem szokványos FPS-ébe, a Brinkbe is.
1304791200

Brink - 102 billiárd különböző karakter

A Brink egyik erősségét kétségtelenül a szerepjátékos elemek jelentik majd, köztük a karakterszerkesztő is megér egy misét. A fejlesztők most összeszámolták, hogy a játékosok hány különböző hőst hozhatnak létre, a végeredmény pedig egészen megdöbbentő. Kis matek következik.
1304578337

Brink - színt visz az FPS-világba

Jövő héten jelenik meg a Brink, így ennek örömére még kellett valami okosat mondani róla. A fejlesztő Splash Damage például örül annak, hogy a manapság divatos sötét árnyalatok helyett ők színt visznek az FPS-ek műfajába. És ezt most tényleg lehet szó szerint érteni.
1304443132

Brink - magyarázzák a kezelőfelületet

Megérkezett a Brink negyedik tutorial videója, melyben a játék kezelőfelülete kerül kivesézésre. Sok meglepetésre természetesen nem kell számítani: lesz majd radar, életerőcsík és egy célokat összegző rész is, más kérdés, hogy némileg eltérő módon funkcionálnak, mint a többi játékban.
1304091000

Négy percen át mozog a Brink

Két hét van hátra a Brink megjelenéséig - a Splash Damage minden szálat megmozgat azért, hogy a netes játszótereken homokozó gyerkőcöket a saját produktumához csábítsa. A Brink némileg eltér a zsánertől, tanulni kell, hogy sikeres legyél - nem agyatlan mészárlás az egész. Újabb videó látott napvilágot.
1302019572

Gameplay trailert kapott a Brink

Újabb másfél perces gameplay trailert kapott a Bethesda és a Splash Damage legújabb közös munkája, a Brink. Mint az ismeretes, a játék nem szimpla FPS lesz, itt komolyan oda kell majd figyelnünk, hogy milyen kütyüket, kiegészítőket aggatunk magunkra, és a képességeinkre is muszáj ügyelnünk.
1300208428

Előzetesen a Brink karakterosztályai

A Bethesda néhány tömény gameplay felvételt tett közzé a karikatúraszerű szereplőket felvonultató, ezer fordulaton dübörgő FPS-éból. Ha igazi régivonalas zúzásra vágysz, s egyben kedveled a klasszikus Soldier-Medic-Engineer-Operative felállást, akkor a Brink a Te játékod lesz.
1296223200

Májusban érkezik a Brink

Végleges megjelenési dátumot kapott az Enemy Territory-játékok fejlesztőjének új projektje, a Brink. Az FPS nem az agyatlan hentelésről szóló vonalat fogja erősíteni, hiszen a szimpla lövöldözés mellett lehet majd tapasztalati pontokat is gyűjteni, karaktert fejleszteni, és Mirror's Edge-esen ugrálni is.
1295614825

Brink - a fegyverek kórusa felzendül

Habár a Bethesda korábban egy fotorealisztikus lövöldözős játékot képzelt el a Brinkből, nagy szerencsénk, hogy nem vették ennyire komolyra a témát, így hiányzott volna belőle az egyediség. A legújabb gameplay trailer bővelkedik a szedett-vedett mordályok fülsértő dallamaiban. Kell nekünk!
1280314560

GC 2010: Bethesda felhozatal

Lassan elkezdhetünk készülődni a GamesCom 2010-es dömpingre, melynek első szellőjeként a Bethesda bejelentette, milyen játékokkal készül a kiállításra.