Brink PC, PS3, X360

A Bethesda és a Splash Damage közös gyermeke, amely a nem is olyan távoli jövőben játszódik.
1312706377

Nyilvánossá válik a Doom 3 forráskódja

A QuakeCon egyik legérdekesebb bejelentése volt, mikor John Carmack a nyitóbeszéde alatt megemlítette: az év végén nyilvánossá teszi a Doom 3 forráskódját. Persze mindez nem feltétlenül a játék miatt fontos, inkább az alatta futó motor, az id Tech 4 számít: ez hajtja majd például a Prey 2-t is.
1311760800

Elkerülhetetlen a hajtás a játékfejlesztés végén

Legalábbis így gondolja a Brinket is fejlesztő Splash Damage fejese, aki szerint a játékfejlesztés utolsó szakaszában bekövetkező masszív túlórázás elkerülhetetlen, viszont fel lehet készülni rá. Így a kilépett fejlesztők nem fognak reklamálni, mint az L.A. Noire esetében.
1309345259

Huszonöt éves lett a Bethesda

Tegnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a marylandi Rockville-ben székelő vállalat, portfóliójában számos nagysikerű frencsájz áll, gondoljunk csak a The Elder Scrollsra, vagy mostanában a Falloutra. Az utóbbi időkben olyan nagynevű csapatokkal bővült a cég, mint az id Software.
1309008154

Július elején jön a Brink DLC-je

A Bethesda tényleg nem hagyja sokáig parlagon a Brink közösségét dacára annak, hogy az elmúlt hetek hírei arról szóltak, hogy a LulzSec hackerei feltörték a játék statisztikaoldalát. A letölthető tartalmak áradatának nincs vége, jövő hónap elején érkezik a Agents of Change DLC, mely két hétig ingyenes lesz.
1308042059

Hackertámadás érte a Bethesdát is

Pünkösd alkalmával igen aktívak voltak a behatolók a hétvégén, a Nintendo, a Codemasters és az Epic Games oldalai után a Bethesdát is megtalálták a torkos hackerek. A személyes adatokat tartalmazó weboldalak is veszélybe kerültek, hasonlóan a Brink statisztikáit tartalmazó szájttal egyetemben.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1306765845

Az ingyenes Brink DLC részletei

A Bethesda végre feltárta, mivel is kedveskednek a rajongóknak a Brink közelgő - nem mellékesen teljesen ingyenes - letölthető tartalmában. Az ajándék tényleg felér egy fizetős tartalommal, ezzel kívánja a játékosokat kiengesztelni a kiadó, miután a megjelenéskor számos kényelmetlenségeket éltek át.
1305749119

Brink teszt

Nem kell hozzá Nostredamusnak lennünk, hogy megjósoljuk: a globális felmelegedés nem vezet jóhoz. Csaknem az egész Földet árvizek árasztották el, a megmaradt szárazföldek birtoklásáért ádáz vérontás folyik. A Brink lehet az ökoterroristák kiképzőprogramja, hamisítatlan, nagyban gondolkodó mulitplayernek teret engedve.
1305534642

Ingyenes lesz a Brink első DLC-je, itt az első patch

A Splash Damage kiadta az első javítást a közelmúltban megjelent Brinkhez, az új tapasz egyszerre jelent meg mindhárom érintett platformra, azaz PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A frissítés kötelező, főleg azok számára, akik korábban zavaró lagokra lettek figyelmesek. Mi változott? Leírjuk részletesen.
1305048600

Megjelenés előtti trailert kapott a Brink

Befutott a Brink utolsó előzetese. A Bethesda és a Splash Damage legújabb üdvöskéje ma jelent meg Amerikában, hozzánk pedig pénteken fog eljutni. Közben már az első tesztek is megérkeztek a játékról, és szerencsére a szaksajtó többnyire jó véleménnyel van az anyagról. Többnyire.